Връчиха наградите "Черноризец Храбър"

Участието в конкурса става чрез представяне на материали
Обновена: 10 ное 2011 22:30 | 10 ное 2011 22:29,
4
Връчиха наградите "Черноризец Храбър"
Снимка: Архив, Булфото

Съюзът на издателите в България връчи годишните награди "Черноризец Храбър" за 2011 година.

За общественополезна медийна кампания или инициатива е отличен екипът на вестник "Стандарт" – за кампанията "Чудесата на България".

Наградата за журналистическо разследване е за Ивайло Станчев от в. "Банкеръ". За политически журналист или коментатор е отличен Горан Готев от в. "Земя", за репортер – Искра Ценкова отсп. "ТЕМА", за бизнес и финансов журналист – Георги Ангелов от сп. "Мениджър".

Ивайло Йолчев от в. "Стандарт" получава наградата за спортен журналист, за журналист в ресора култура и стил на живот отличените са Любомир Кюмюрджиев и Иво Данчев от сп. "National Geographic", а за фотожурналист – Ани Петрова от в. "Новинар".

Награда за журналист от регионална медия получава Камен Йорданов от в. "Бряг". Отличеният за млад журналист е Райко Байчев, отново от в. "Стандарт".

През 2002 г. Съюзът на издателите в България учреди годишни награди за журналистика, с които се удостояват автори в печатните медии, чието творчество през годината представлява съществен принос за развитието и авторитета на свободата на словото в България.

Участието в конкурса става чрез представяне на материали, публикувани в печатните медии в периода 15 септември 2010 година до 15 септември 2011 година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.