Новият Стив Джобс е едва на 12 години

Томас Суарес вече има фирма за разработване на приложения
Обновена: 13 ное 2011 12:02 | 13 ное 2011 12:02, Елка Василева
44
Новият Стив Джобс е едва на 12 години
Снимка: Архив Reuters

За своеобразен наследник на покойния Стив Джобс вече не може да се определя 27-годишният създател на Facebook Марк Зукърбърг, а далеч по-млада личност, пише в. "Кориере дела сера".

Това е Томас Суарес. Той е едва на 12 години и дори няма право да си създаде профил във Facebook, защото за там трябва да си на 13 години. Въпреки това Томас, който е от Саут бей в Калифорния, вече има своя собствена фирма за разработване на приложения за айФони, айПоди и айПади.

Името на компанията си талантливият младеж е заимствал от "хранителното" име на компанията на Стив Джобс Епъл /в превод ябълка/. Фирмата на Томас обаче се казва Керът корпорейшън /в превод Корпорация морков/.

Фирмата вече е разработила приложение, наречено Късметът на земята, чрез което всеки може да прогнозира какъв ще е късметът на нашата планета за конкретния ден. Второто приложение е шеговита игра с Джъстийн Бийбър.

Неотдавна Томас говори пред специалисти по компютърните технологии на форум в Манхатън бийч. Там той подчерта, че неговата фирма помага на младите хора да
разработват приложения за мобилни телефони, така както спортните клубове помагат на млади таланти да станат големи спортисти.

Томас сподели, че негов източник на вдъхновение е Стив Джобс и разказа, че е създал в училището си клуб за млади таланти в областта на разработването на приложения за мобилните устройства.


(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Стив ДжобсТомас Суарес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
23
 
! Отговори
Жоро-бг преди 12 години
А Apple печели по 30% от всеки един продаден Apps от техния App Store, смятайте 30% от десетки хиляди Apps, които има написани каква сума е. Следващия Стив Джобс ще е човек, който ще измисли нещо ново с голям импакт и скейъл, но с писание на Apps определено няма да се стане милиардер. Да не говорим, че дългосрочно погледнато Apple губи битката с Андроид на Гугъл и е въпрос на време да загуби големи пазарни позиции, както прогнозират много от специалистите в бранша. Просто андроид мачка наред.
21
2
 
37
 
! Отговори
Жоро-бг преди 12 години
Хаха направил едно GUI, което да показва някакво число функция от календарната дата и вече станал Стив Джобс хъхъхъхъхъ някой леко се е поизхвърлил. Иначе за 12 годишен, който се интересува от програмиране и е почнал от рано това не е никакво постижение, такива деца има и в България, както и в много други страни. Друг е въпроса че прогамисти на Apps за Apple има десетки хиляди и с писане на Apps милиардер няма да стане каквото и да прави.датата генерира случайно число на базата на датата, гол
20
2
 
5
 
! Отговори
do 19 преди 12 години
Ами умря бре ей това стана някои ден като умре у Бил Гейтс и с него ще е така!!
19
1
 
35
 
! Отговори
Иво преди 12 години
Не мога да разбера какво толкова всички са се побъркали по Стив Джобс? Дори и хора, които до преди месец не мяха чували за него сега му се прекланят, като на божество. Безспорно това е един много упорит човек, постигнал много в сравнително краткия си живот, но има и доста негативни черти. Прочетете малко коментарите на хората близки до него, тези които го познават най-добре.
18
1
 
2
 
! Отговори
Ну погоди преди 12 години
Eй,трябва да звънна на един приятел,може и да почерпи :)
17
15
 
26
 
! Отговори
Данаил преди 12 години
На 12 си собственик на фирма .... това в коя държава е ЗАКОННО? И заявяваш с гордост че твоя кумир е един алчен до безобразие човек? Това в кое общество е морално?
16
5
 
38
 
! Отговори
Стоянов преди 12 години
То няма година за профил във Фейсбук а има региситрирана фирма ! Нещо ме съмнява тук.
15
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Tui malkoto mai shte e balgarche
14
1
 
3
 
! Отговори
до PIONER4E преди 12 години
искрено се радвам, че и ние няма да узнаем
13
1
 
5
 
! Отговори
До 12 преди 12 години
Бе Шефен Киркен Мениджърен са всичките ми...търсят под вола теле...некой богат...да ги открие...и да ги наеме...и да станат милиардери...и да имат всички жени на света...и коли...и така....мечтатели
12
1
 
16
 
! Отговори
Даола преди 12 години
В сайта на професионалистите LINKEDIN има много българи, които са посочили за своя професия CEO - Chief Executive Officer - ако ги имахме наистина толкова много в България, може щеше да потръгнат нещата.
11
8
 
16
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
А нещо за айСиктири няма ли да "разработи" малкият "моралес"?Между другото - транспортикус *** ин крачоликус синистра!
10
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като им знам влечението за щоу и известност на хамериканците....не се знае кой какво е направил ... тука също имаше подобни опити...*** бяха некадърни и бързо разкрити фалшификации... В такива ситуации обикновено викаш браво и чакаш да видиш кво по-нататък ще се пръкне...Я камилчето я камиларя....
9
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това в България никога не може да стане. И не знам дали е добре или зле.
8
13
 
12
 
! Отговори
PIONER4E преди 12 години
A AZ PA NA 12 STANAH PIONER4E.TAKA 4E TOVA HLAPE NIKOGA NQAMA DA UZNAE KAKVO E DASI PIONER .HAHAHAHAHAHA.
7
9
 
35
 
! Отговори
дани преди 12 години
оо аз пък си набих първата като бях 3-ти или 4-и клас..начи някъде на 9 или 10.. спомням си бях в тоалетната и си бях хванал *** с двете ръце с показалеца, палеца и средни... не можех да забелвам.. имаше сиренце още.. ей така интуитивно, после получих някакъв много силен сърбеж...тоест оргазъм... готино беше и нещо като ток.... като казах на мойте познати...нищо не казаха.. само се чудеха....
6
7
 
20
 
! Отговори
до Марин преди 12 години
Я пак... :DТи въобще знаеш ли кой е Стив Джобс... Я попрочети малко биография.... ами Макинтош, ами платформата NEXT... Всичко свързано с Аpple е базирано на тези платформи създадени именно от компаниите на Стив Джобс..
5
21
 
17
 
! Отговори
marin преди 12 години
стив джобс е лидер в хардуера, не в софт приложения или операционни системи. Няма база за сравнение.
4
9
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз измислих приложение за Айфон което прогнозира, колко ракия ще изпия довечера
3
2
 
16
 
! Отговори
Дюфи преди 12 години
'Драстиииии :-)