Скъпи, да не забравиш да си облечеш розовия пуловер!

Какво се случва по време на седмицата на мъжката мода в Лондон
Обновена: 9 яну 2013 19:20 | 9 яну 2013 19:20,
61

Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Плетените дрехи определено приковаха вниманието по време на Седмицата на мъжката мода в Лондон.

Не за друго, а защото именно мъже се разхождат по подиума с огромни плетени шапки, ръкавици и шалове, пише "Дейли мейл".

Повечето от плетивата са толкова големи, че моделите едва се виждат под тях.

Ревюто се проведе в рамките на London Collections: Men, а дрехите са произведениe на марката Siblings, чието мото е „всички за един, един за всички“.

Марката Sibling е значително нова, след като я откриват трима британски дизайнери през 2008 година. Идеята им е да предлагат плетива за мъже, но в по-разчупени цветовe и форми.

В специалната седмица на мъжката мода London Collection:Men дните участват 60 дизайнери на мъжки облекла, които показват тенденциите за есен/зима 2013 пред медии, посетители и потенциални купувачи от над 45 държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
0
 
! Отговори
werti преди 11 години
Откровен натрапчив хомосексуализъм... лелеее Стига!
32
38
 
12
 
Отговори
Владислав преди 11 години
Е как да не се убедя, че умело се работи и прокламира изгействането на мъжете!
31
40
 
0
 
Отговори
quick answer преди 11 години
tiq kvo sa se olekli kato TALIBANi be?????
30
37
 
3
 
Отговори
Анонимен преди 11 години
Аве? Бурките нали ги забраниха, пък били те и плетени?
29
38
 
7
 
Отговори
Анонимен преди 11 години
Тва костюми за halloween ли са..
28
37
 
12
 
Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре, кой нормален ще се облече така в ЕЖЕДНЕВИЕТО??? Тия отвсякъде са изперкали...
27
39
 
6
 
Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 19Ха ха ха разсмя ме бе човек с последната си реплика
26
25
 
13
 
Отговори
Анонимен преди 11 години
Не цветовете са притеснителни , а това че половината модели са полуголи. В крайна сметка зимна мода ли е това или .Пък това ,че приличат на гъби в главата ще го преживеем , ама поне да топлеха.
25
5
 
10
 
! Отговори
Д-р Енчев преди 11 години
Разкошни са.
24
17
 
16
 
! Отговори
Елеонора преди 11 години
Абе истинският мъж и в розов пуловер да го облечеш си е пак мъж.Розовото при мъжете е на мода от 2 години в цяла западна Европа.Само някой който се съмнява в собствената си сексуалност го е страх да облече розово да не би да го набедят.Селските пръчки да ходят и по три пъти на ден на фитнес да правят плочки и мускули ,които след няколко години ще са тлъстини не могат да заблудят жените кой е по мъж.
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-накрая нещо и за дамите да оплакнат очите. Пичагата от първата и последната снимка е оформил прилично тяло.
22
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сигурно съм много проС че не ги разбирам тия работи, лелеее
21
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На мен пък ми харесва, доста е разчупено и новаторско,обичам тези неща,не робувам на нормите и предразсъдъците. Някои неща са крещящи,но пък те са направени за самото шоу,други които са с по-нормална кройка бих носил,независимо ,че са розови. На някои мъже розовото им отива - напр. Кристиано Роналдо!
20
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Но все пак да не забравяме,че това е по-скоро някакъв вид трансексуален напън на повечето от дизайнерите.Кой *** би се облякъл с ***-пуловер и розови пухени бермуди и други части на тялото му ще бъдат голи при 5 градуса под нулата?
19
8
 
15
 
! Отговори
Украйна преди 11 години
Боко: Скъпи, да не забравиш да си облечеш розовия пуловер!Росен Плевела: Ама скъпи, днес съм но официално събиране, но пък ще си сложа розовите прашки довечера да ти е по-лесно да ми ги разкъсааш, може ли?
18
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе,сбирщина селяци,какво разбирате от мода бе,че дсръзвате да бълвате недодяланото си мнение за модата и още повече за висшата мода ОТКОТЮР... Пак повтарям ОТКОТЮР човече!!! Бай *** такива,винаги ще си стоите в блатото на собствената ви ограниченост и няма да виждате по-далеко от собственият си примитивен нос!
17
17
 
15
 
! Отговори
до 19 преди 11 години
Какво ти се налага? Това е ВИСША МОДА или откотюр скъпа. Екстравагантността и скандалността там са позволени.Разбира се че ежедневните облекла не са такива като от снимките,защото откотюра е ШОУ. Никой не ти е налагал нищо,има премного колекции в по-конвенционален стил,като стилният и неостаряващ Армани.Аз лично не бих облякъл горното,не и с тази кройка,но си имам хубави маркови пуловери в розово и ми стоят много добре,особено отиват на мускулесто тяло. Не се занимавай с мода,бъркай си боба!
16
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
то тука в UK само 6чупени китки има:)))
15
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако си мислите,че като пишете *** заглавия ще си направите статията по популярна...Жалки сте ДНЕСБГ, какво разбират *** ви и и прости журналистчета от мода,къде пише ,че розовото е само женски цвят? Розовото си отива на много мъже,разбира се все ще се намерят тесногръди гьновци,които не гледат по-далеч от носа си и живеят в свой си свят.
14
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
офффффф, жена съм и ми се иска да видя истинска мъжка можа, омръзна ми от всякъде да надничат ****алски неща и да ни се налагат като "мъжки"