За някои е като мъж, за други - най-секси жената на планетата

Вижте най-горещите жени според сп. "Максим"
Обновена: 10 май 2013 22:08 | 10 май 2013 22:07,
50

Майли Сайръс Снимка: Reuters

Мъжкото сп."Максим" публикува годишната си класация на 100-те най-сексапилните жени на планетата. На първо място в нея е 20-годишната американска актриса и певица Майли Сайръс. Тя предизвика малък скандал, когато съобщи радостно на света на страницата си в Туитър за победата няколко дни преди официалното обявяване на резултатите. Най-необичайният участник в класацията е измислената приятелка на спортиста Манти Те'о, състезател по американски футбол.

Второто и третото място в рейтинга е заето от американските певици Селена Гомес и Риана. На четвърта позиция е поставена холивудската актриса Мила Кунис, която неотдавна оглави класацията на стоте най-сексапилни знаменитости, съставена от конкурента на "Максим" - от сп. FHM.

Майли Сайръс написа в Туитър, че тази година ще е номер едно в класацията седмица преди "Максим" да публикува класацията. Редакцията на едно от най-популярните списания за мъже намери оригинален изход от положението. Тя нито потвърди, нито опроверга слуха, пуснат от победителката, но публикува анонс с имената на някои известни красавици, които тази година попадат в топ 100, съобщи Нюзру.

Не всички почитатели на женската красота са на мнение, че Майли Сайръс заслужава първото място. DailyShow.Ru съобщава, че много интернет потребители са недоволни от резултатите от гласуването. На страницата на "Максим" те изразяват негодуванието си, пишейки в коментарите, че победителката "прилича на мъж". Един дори обвинява редакцията в "мръсна игра" и пиар на Сайръс, чийто нов сингъл ще излезе през юни.

Почетното 69-о място е заето от несъществуващото момиче на Манти Те'о. Като илюстрация "Максим" дава черен бански на фона на море. Причината за подобен ход на списанието е раздуханата история в някои средства за информация около приятелка на Те'о, наречена от медиите Лена Кекуа. През есента на 2012 г. футболистът разказа, че тя е починала. По-късно Те'о заяви, че не е участвал във фабрикуването на историята за Кекуа. Цялата
история била нечия шега.

В топ 20 на най-сексапилните жени в света от класацията на "Максим" са намерили място:

1.Майли Сайръс
2.Селена Гомес
3.Риана
4.Мила Кунис
5.Дженифър Лорънс
6.Дженифър Лав Хюит
7. Ашли Тисдейл
8.Кейт Ъптън
9.Ванеса Хъджънс
10.Алиша Катбърт
11.Кейти Пери
12.Кейт Бекинсейл
13.Тейлър Суифт
14.Бионсе
15.Скарлет Йохансон
16.Оливия Уайлд
17.Джесика Алба
18.Ариана Селест
19. Ема Уотсън
20. Меган Фокс

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: Майли Сайръс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
20
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Какво е тоа гнусно същество??? Щях да се задавя с ракията. Пуснете някоя готина, пищна мадама, че да оплакнем и ние нормалните българи очите. Аман от *** харемикански медийни чучела!
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да сложи един чувал на главата и бих й го турил.
8
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма по-хубава от Меган Фокс.
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
TIQ AMERIKANCI IZOB6TO NQMAT KRASIVI JENI,MANI GI.NA6ITE SA SI NAI XUBAVI I RUSKINITE ,UKRAINKITE.POLQKINI,4EXKINI.IZOB6TO SLAVQNSKITE JENI SA NAI KRASIVI NA SVETA OSTANALITE SA GODZILI
6
1
 
4
 
! Отговори
COMMUNE преди 10 години
ДО 16-МОЖЕ БИ СИ ПРАВ,А МОЖЕ БИ СЪМ "***"?ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ,ЩЕ ХОДЯ ДО БАНКЯ ДА ПИТАМ....
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"На първо място в нея е 20-годишната американска актриса и певица Майли Сайръс."Мяза на накипрен травестит : ))) В журито определено е имало меки китки.
4
3
 
8
 
! Отговори
COMMUNE преди 10 години
ОПРЕДЕЛЕНО НИКОЯ НЕ МИ ХАРЕСВА,А НАПРОТИВ.ДА ЛИ ПЪК,НЕ СЪМ "***"?
3
3
 
4
 
! Отговори
ЧАТАЛДЖАТА преди 10 години
1 ИМА ВИД НА ЛЕЗ,ЛЕЗ,ЛЕЗ,ЧОКОЗИ ТИШ ЛЕЗ!
2
4
 
19
 
! Отговори
Джедай мастър преди 10 години
като изключим Кунис, която е ок, другите са егаси кучетата. Общото между Риана и Лавхюит е, че и двете приличат на смъртта - едната с ноздрите си - другата с цялото си лице.
1
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То и президента ни не е точно образец за мъж...