Стига с този мол, за Бога!

Мъжете, които умират от отегчение, докато половинката им пазарува
Обновена: 31 яну 2014 14:15 | 30 яну 2014 13:40, Красимир Ангелов
61

Снимка: Instagram

Всеки знае, че посещението на молове е едно от най-големите удоволствия за жените. И също толкова досадно и огромно задължение за половинките им.

Е, има и изключения, разбира се, но няма как като посетите търговски център, да не видите поне няколко ужасно отегчени мъже, които мъкнат торбите с покупките и нямат търпение да напуснат заветната сграда.

Тяхното "страдание" обаче често е комично за околните, които снимат клетниците и ги публикуват по социалните мрежи. Dnes.bg събра за вас някои от комичните образи, хванати в ада на шопинга.

Още подобни весели снимки може да видите в социалната мрежа Instagram.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 10 години
Защо трябва да изпитвам съчувствие към мъже, които не могат да кажат "не" при покана за мол? Ами да си сменят жената, щом тя не проявява уважение към (не)желанията ѝм.
37
1
 
0
 
! Отговори
от коментар 24 до 24 преди 10 години
Мол-ба ли е да решите моята Съд-ба.Някой ви гледа 24 часа.
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Споменавайте по често Тиквата и Подсъдимия щото ще ги забравим Сигнализирахте за неуместен коментар Стози коментар се вижда кого подържа ДНЕСБГ
35
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ваканцуващ млад умен интелигентен ранобуден член на ГЕРБ снимка на БОЙКО би подхождала най-добре
34
2
 
2
 
! Отговори
Маа преди 10 години
Аз пък си пазарувам от мола и ми е кеф, магазини бол, голям избор, добри цени напоследък. После хапване или кафе, малко в книжарничката за някоя готина книжка и завършек едно кино. От къде да пазарувам, от сергиите на пазара ли или да изтъркам един чифт обувки, кръстосвайки улиците. Имам си няколко любими магазина, влизам и действам по същество. Понякога го правя и онлайн, ама друго си е да мериш нещо преди покупка. Не мога да разбера тея комплекси - мноо съм възвишен, за да влизам в мол.
33
1
 
0
 
! Отговори
aZ преди 10 години
До АнонименМъжко съм и нося черни чорапи, а ти?
32
8
 
6
 
! Отговори
Какво е мъж преди 10 години
"Какво е мъж? Мъжът е човек, който работи. С тазиработа той се издържа себе си, издържа съпругатаси, издържа и децата на съпругата си. Една женанапротив е човек, който не работи (или работивременно). В по-голямата част от живота си тя неиздържа нито себе си, нито децата си и още по-малкосъпруга си."Естер Вилар
31
8
 
1
 
! Отговори
Мацка преди 10 години
Ако ги нямаше моловете, всички мъже в България нямаше да имат никакво значение.
30
11
 
4
 
! Отговори
Студентка преди 10 години
Мъжът за какво е? За да финансира ходенето ми по молове и купони.
29
9
 
37
 
! Отговори
чоко преди 10 години
повръща ми се като стъпя в български мол - всичко живо от селата и по-малките градове се изсипало там да си покаже новия анЦунГ ... зле фризирани кифли и дебеловрати анаболици на всяка крачка!
28
2
 
7
 
! Отговори
Хахото преди 10 години
Синди, нали все разправяш на хората да ти кажат какво клипче да направиш и ще го качиш!? Ето, аз ти казвам: Снимай се как друсаш кючек на Радка Пиратка и Операта в Сидни да ти е фон! Един човек тук ти беше казал да снимаш нещо за докторите в Австралия, да поразпиташ, такова-онакова, но го обиди и отказа да го направиш и си продължи с шизофреничните повтарящи се брътвежи. Хайде дано сега поне да кллъвнеш като ти казвам да снимаш как простееш с чалга!
27
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
със сигурност Моловете са само за турбо селянките и мутресите.
26
1
 
22
 
! Отговори
Bit преди 10 години
По една безплатна бира за всеки посотен магазин на всеки мъж чакащ половинката си.
25
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Продължение на 30-ти:Потегля се малко нервно като стойката на шофьора е ръката горе на волана, другата на лоста, и се гледа страшно, кара се с *** газ между колите, а "куклата" с кичурите щрака с пръсти и припява. Слизаме надолу, вече сме на бариерите, включват се в движението агресивно като не се засичат няколко човека до следващия светофар, на който и загубваме обектите на нашето внимание.
24
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Продължение на 29-ти:Хапва се, след което се отправяме към паркинга, качват се в колата и задължително се форсира двигателя след запалването така че всички да ни видят и чуят. Пуска се музика... Ушите ни долавят текст "Не сме безгрешни но сме истинскиииии" но трака се сменя с нещо по свежо звучащо така: "Алей лей ллелелелелле лейййейе Алелеле леййййй" Потегля се малко нервно като стойката на шофьора е ръката горе на волана, другата на лоста, и се гледа страшно, кара се с *** газ между колите
23
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Продължение на 26-ти:Слиза се и се продължава с тежка стъпка към Бершка, Зара, Адидас, a на път за там се влиза и в Дайхман. От разговора на висок тон чуваме че довечера ще пее Галена в Син Сити и Гопето и Киро Малкия ги канят във "ВИПА". Щяло да има салфетки от скъпите и шампанско МОЕТ. Ентусиазъм... Не минава време и се сяда в ресторант известен със здравословното си меню и гурме кухня... да точно така МакДонАлдс. Хапва се, след което се отправяме към паркинга, качваме се в колата и задължите
22
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хора ,тук в Куба е прекрасно ! Няма и помен от молове ипотеки и др. простотии! Комунизъм ли ? Ха ха ! ТУК е земният рай !
21
1
 
15
 
! Отговори
do 25 преди 10 години
UNIKALEN KOMENTAR....POZDRAVLENIQ
20
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Продължение на 25-ти коментар:По вида на женския индивид се забелязват следи от усърдно приготовление по случай ходенето "на Мол", което е част от програмата за седмицата като изключим петъчното и съботно мятане на салфетки в специално за целта указани места. Вече сме на ескалатора... Чобанина гледа страшно и в същия момент чисти дизайнерските си обувки на четката на ескалатора, а спътницата му комуникира по смартфона си с нахапана ябълка. Идилия... Слиза се и се продължава с тежка стъпка към
19
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Класическа гледка в български мол:Анаболен чобанин по черен потник с татУеровки, черен анцуНг адидас и черни лачени спортни обувки D&G слиза от черно Алуди задължително паркирано на мястото за инвалиди под ръка със същество много приличащо на женски индивид с нещо прикачено на главата много приличащо на перука, но се оказва екстеншАН. Ходи се бавно и тежко с разперени ръце встрани от тялото, с цел демонстрация на лично пространство, задължително се говори на висок тон с ясно изразен диалект!