Секси и след 40

Вижте кои дами още разтуптяват мъжките сърца
24 фев 2014 21:00,
125

Кейт Бланшет: актрисата, спечелила множество призове, днес е на 44 г. Едни от най-големите й роли са тези във „Властелинът на пръстените“, „Авиаторът“ и „Странният случай на Бенджамин Бътън“. Снимка: Reuters

 

Да си на 20 със сигурност е много по-добре от това да си на 40. Въпреки това има дами, за които, като разберете, че са над 40, ще се изненадате. От Dnes.bg събрахме някои от тях в тази галерия. Вижте ги.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: сексилюбопитно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
3
 
! Отговори
elisk преди 10 години
Малко извън темата, но в резон с коментарите....Една жена, която е 35 - 40 годишна не може да се излъже толкова лесно. Такава жена търси стабилност, интелект и още фактори, неприсъщи на всеки мъж. Ако става дума само за секс, желаещи винаги има, но за да заживее с някой или да има сериозна връзка, се искат други неща.Нормално е при тази ситуация, пробващите се да по- малко и да се съобразяват със силите и възможностите си, иначе става смешно....P.s.- Жените от снимките са великолепни...
102
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз съм на 60+ и да ви кажа откровено, предпочитам 35 годишна срешу заплащане, от колкото 40+ без пари.
101
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До "сексуалният пик за жените" - Ако под сескуален пик разбираш желанието за секс - може, то е обратнопропорционално на възможностите.
100
1
 
10
 
! Отговори
до Баровец преди 10 години
Ако почетеш малко биология, ще научиш, че около 40-те настъпва сексуалният пик за жените, докато за мъжете той е до края на 20-те. Хайде, със здраве! :)
99
10
 
3
 
! Отговори
Баровец преди 10 години
Проблемът на 40+ годишните девойки е, че не могат да се примирят с факта, че вече не могат да извличат изгода от секса.
98
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Моника Белучи е истината. Другите са бозави американки!
97
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каквито и теории да развивате, факт е че българите се стопяват. И не от мизерията! Ромките в България не живеят при по-добри битови условия от българките, а раждат. И не защото ромките не учат, българките от както дойде демокрацията все помалко учат, все по-неграмотни стават.
96
0
 
3
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
До До Рали1За съжаление материалните момичета вече са все повече,но има и доста умни деца.Дали ще въздишат по мускули и пари ,и лъскавото ,което отвътре е кухо,зависи и от мъжа до тях.Не може да се обвиняват само жените,за да ги има има кой да го позволи и дава почва на подобни мисли.Телевизиите ни заливат,но има и други канали.Въпрос на виждане ,на вкус и не малката рола на семейството.
95
0
 
11
 
! Отговори
До 95 преди 10 години
Как пък ти дойде на ум, че успялата жена е непременно алчна и търси изгода и от секса? Ако е разумна и трудолюбива, жената ще преуспява и ще има спрямо мъжа точно такива претенции, каквито сте имали вие към жените преди векове - ще търси млад, хубав, способен да създаде качествено потомство. Ще изисква от него вярност, уважение и секс на ниво. Така че, приеми истината мачо и разбери, че качествената жена няма да ти падне наготово и да те търпи всякакъв!
94
1
 
7
 
! Отговори
До 97 преди 10 години
Умът не помагал на секса?Драги, много си далеч от истината! Ако иска да ти достави удоволствие, опитната жена ще анализира и с ума си, няма да разчита само на инстинкта и на техниките, които и най-тъпата *** може да научи.
93
4
 
3
 
! Отговори
До Рали1 преди 10 години
"Да ми пийва и да мисли за онази по-младата" - Мъж с 500-1000 лева заплата не може да мисли за "онази по-младата". Но такъв мъж за българките не е интересен. Такъв даже за българки с доведено дете не е интересен.Защото всеки ден по "БТВ" и "Нова", българките гледат предавания за жени на футболисти и мутри, за плеймейтки и хетери.И българките са достатъчно прости, да не чатнат че това е пропаганда - приказката за "Хитър Петър и американеца".
92
6
 
5
 
! Отговори
СПЕЦ преди 10 години
ЖЕНИТЕ СЛЕД 40 ДО 55 Г. ВЛЕЗНАТ ЛИ В ТАЗИ ВЪЗРАСТ ПРАВЯТ КЕКС КАТО ЗА СВЕТОВНО И ОЛИМПИАДА И НИЩО НЕ ОТКАЗВАТ!!!
91
0
 
0
 
! Отговори
Познавач преди 10 години
3,4,8,9,11,12 - да останалите НЕ.
90
4
 
10
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
99,И ако жабоците си знаеха гьола,наистина щяхме да сме по-добре.За да роди дете една жена,трябва да има и сигурност,стабилен мъж да себе си.Да работя,деца и дом да гледам ,а мъжа къде е?Да ми пийва и да мисли за онази по-младата,дето е по-дашна от мен и да дава на нея парите си ?Ами ходи при нея,ама не обвинявай мен за демографската криза и други глобални проблеми.
89
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проблемът на българките, дали над или под 40, е че са от жабите, които не си знаят гьола.Несъответствието между претенциите и възможностите е причината за ниската раждаемост и измирането на населението на България.
88
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много се радвам за тях, но от опит твърдя, че наистина да си на 20 е по-добре от 40:))))))))))
87
4
 
17
 
! Отговори
До Гацо преди 10 години
"На 40 г една жена е хем красива хем и умна!" - За съжаление умът не помага за секса нито на жената, нито на мъжа. Освен това ако си умен, то и на 20 си умен. Ако си *** на 20, на 40+ няма да поумнееш.
86
1
 
3
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
До АнонименКак бе ,батко,като завре оралото и забрави вола за къде е тръгнал ? Вярно,че върховете на Пирина са бели ,а долу е пролет. Я с този дето си знаем номерата ,че да няма изненади .Всяко нещо с времето си,хайде и на една определена възраст да не ставаме за смях пред децата .
85
4
 
2
 
! Отговори
До Хей, мъж на място преди 10 години
"Жена, която сама си осигурява висок жизнен стандарт и има стабилно социално положение, предявява всякакви претенции към партньора си." - Такава жена е изключително алчна и иска от секса също изгода да има."Опитай се да видиш през женски очи как изглежда мъж над 40 г." - Има такъв пример:Helg Sgarbi, който муфти най-богатите жени.
84
2
 
6
 
! Отговори
До IT Girl преди 10 години
"Живеем навън и той и аз можем да порим, казано по ганъовски млади гаджета от всякакви националности." - С това трябваше да започнеш! Естествено, че като живеете навън, сте последна дупка на кавала и мъжа ти ако иска да изневерява, трябва да си наеме ***.А ти ако искаш да му изневеряваш на твойта възраст, трябва да са изпаднали гастарбайтери.