Затрупаха с подаръци принц Джордж

Сред тях е и кораб амфибия
16 апр 2014 16:43,
8
Затрупаха с подаръци принц Джордж
Принц Джордж получи плюшена играчка от генерал-губернатора на Австралия Питър Косгроув. Снимка: Reuters

Британският престолонаследник принц Джордж, който е на осем месеца, със сигурност няма да си спомни визитата в Нова Зеландия заради крехката си възраст, но ще се прибере у дома затрупан от подаръци и сувенири, съобщава агенция ДПА.

Въпреки че се появи пред публика само няколко пъти по време на 10-дневното посещение на родителите си, херцозите на Кембридж, малкият принц се сдоби с куп дарове, сред които кораб, велосипед и безброй мечета.

Най-обемистият подарък за бебето беше кораб амфибия, опакован с огромна червена панделка, предоставен от корабостроителна фирма в Окланд. Белият надуваем морски съд бе умалена версия на яхтите, с които се състезаваха принц Уилям и неговата съпруга в пристанището на Окланд. Моделът на принц Джордж е без мотор и може да бъде използван както на сушата, така и в морето.

Местен производител на велосипеди дари принц Джордж с мини колело, украсено с маори рисунки, символизиращи пиковете и спадовете в живота и нужния баланс за преодоляването им.

За награда, че си е играл любезно с около 10 свои връстници от Нова Зеландия, малкият британски принц получи голямо синьо плюшено мече от домакините.

Известно е, че принц Уилям е опитен военен пилот. По този повод авиационният център "Омака" реши да дари сина му с миниатюрна кожена авиаторска шапка, издържана в стила от Първата световна война.

По време на публичните си изяви принц Джордж беше затрупван и с дарове от обикновени новозеландски граждани, които му симпатизираха. Така той се сдоби с яркочервено мече, с възглавничка под формата на овца, с книжки за оцветяване, с дървени играчки. Повечето от тях бяха изработени ръчно, специално за невръстната кралска особа.

Не беше пренебрегнат и Лупо, домашният любимец на младото кралско семейство. Кучето получи в дар в град Крайстчърч елегантно вълнено палто, пише БТА.

Днес принц Джордж кацна в Австралия и там също получи подарък. Генерал губернаторът на Австралия Путър Косгроув му подари огромна плюшена играчка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всяко дете се радва на подаръци .. Играчки . И родителите също се радват около детето си !! Всеки родител е изпитал това !
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изумен съм от злобата и глупостта на хората, които пишат тук. Дори новина за подаръци на бебе отключиха завистта в мизерните ви душици. Вие не подарявате ли подаръци на деца? На вашите деца не са ли подарявали подаръци?И още нещо, Джордж ще бъде крал на Англия, а вие ще висите по спирките. Такъв е животът.
5
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Принц Уилям и жена му израждат отрочето си от малко. Според тях го възпитават, според мен го правят малко снобче. Още ненавършил година Джорджи и почнаха да го засипват с подаръци кораби и да го учат как е по-велик от другите.И от Джорджи човек трудно ще се получи и най-вероятно ще стане сноб като родителите си.А всички подкрепящи ги - ТРУДНО ЩЕ РАЗВИЕТЕ МОЗЪЧНА ДЕЙНОСТ.
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това не са кралски особи, а панаирджийски мечки!
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Do 1Стига унизително раболепие, бе! Ама че тъмнота! Да не сме в 15-ти век! Кралски особи!!! Какво им е по-различното от другите хора? Само дето богатството им е от грабеж, данъци, подлости, братоубийство...Търтеи. Гъмжат от козни, семеен разврат, болести... това им е във всички случаи повече от при другите хора. И ще бия глава в пода от възхищение пред тях. Ай, стига вече. Тъпо човечество. А плаче, че няма какво да яде, с какво да се лекува и да учи децата си. Че само памперсът на малкото човече струва 5 надници....
2
9
 
11
 
! Отговори
Do 1 преди 10 години
Явно някой ги е провъзгласил, явно някой ги признава, явно някой ги уважава и явно са малко по-различни от другите.Та...ако на теб това не ти харесва, е друг въпрос.Разбирам, че не ти е много приятно и предпочиташ да плюеш.
1
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой ги провъзгалси за краски особи тези?! Що не се замислят хората с какво са по-различни от останалите хора...? Ще ви кажа. Това са потомците на някогашните управлявящи света кръвни линии с извунземен произход.