Най-живописните крайбрежни шосета в света

Шофирайте и се наслаждавайте!
17 апр 2014 09:02, Мария Дуковска
8
Най-живописните крайбрежни шосета в света
Снимка: raredelights.com

В света има много живописни пътища, които се вият покрай бреговете и от които човек може да се наслаждава истински на морето или океана, шофирайки колата си. Все пак има няколко такива крайбрежни шосета, които са по-невероятни от всички останали.

По принцип подобно пътуване може да ви зареди с много позитивни емоции, така че си заслужава, ако имате възможност, да предприемете нещо подобно. Представяме ви една класация, която събира някои от най-известните и супер красиви крайбрежни пътища и магистрали в света, които освен това са любима дестинация на туристите от цял свят.

Първото такова шосе е Атлантическият път в Норвегия (на снимката). Той минава между норвежките градове Молде и Кристиансун, които пък са разположени на брега на Норвежко море, на около 400 км северно от столицата Осло.

Този тесен път ще ви отведе отвъд малките острови, свързани с поредица от мостове и виадукти. Спрете и се насладете на девствената природа на Севера, докато пътувате на това кратко пътешествие с отсечка само от 8,3 километра.

Вижте другите пет подобни крайморски маршрути в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: мореваканцияплаж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Баш Българин преди 9 години
"И по добре ще ти става защото за успяващите и силните като мен Терминал 1 беше достатъчен""Не виждам там да ти е станало по-хубаво. Щом вместо да излезеш и да се кефиш някъде седиш и спамиш по форумите :)))На мен не ми се е налагало да ходя до терминала или в чужбина, за да спамя по форумите. Нито да изкарвам виза, гражданство или там каквото ти е нужно и си взел в Австралия. :))
3
1
 
6
 
! Отговори
Баш Българин от СФ преди 9 години
Ами номер три. Като толкова те кефят онези места - снимай ги, прати снимки в редакцията на днес и ще ги видим. Не е нужно да лееш помия по въпросните снимки и да изтъкваш това че си живял другаде и най-нагло да твърдиш, че си Българин, като от коментара ти личи, че не обичаш България.По-добре ни е, че такива като вас имигрираха.
2
1
 
4
 
! Отговори
иванов преди 9 години
Значи Дуковска освен за курци е можела да пише и нормални неща! АБЕ МОГАТ АМА ЛОБУТ ТРЕБЕ!
1
2
 
4
 
! Отговори
Българин от СФ преди 9 години
Мерси за статията и галерията. Някой снимка са много готини.Има много такива красиви плажни ивици така че никой не знае кои са "най" красиви, живописни или т.н.Но е готино да видиш някой творения на природата. А щом има и пътища покрай тях, предполагам доста хора ги виждат.Но ми се струват опасни въпросните пътища.А и в България имаме много красиви пътища до морето.Пътят Бургас-Созопол има доста добри изгледи.Съжалявам че от доста време не съм посещавал Черноморието.