Уилям и Кейт гледаха как стрижат овце в Австралия

Двамата посетиха селскостопански панаир в Сидни
18 апр 2014 15:18,
26
Уилям и Кейт гледаха как стрижат овце в Австралия
Снимка: БТА

Британският принц Уилям и съпругата му херцогинята на Кембридж Катрин гледаха как се стрижат овце в Австралия. Демонстрацията бе в рамките на селскостопански панаир в Сидни, където ги посрещнаха много почитатели, носещи цветя, съобщи Асошиейтед прес.

Херцогът и херцогинята на Кембридж бяха тази сутрин на Кралския великденски панаир в Сидни, който пренася селския живот в града. В неговите рамки имаше например състезание по цепене на дърва.

По-късно в петък, на 18 април, двойката бе на посещение в детски хоспис, а след това се наслади на слънчев следобед на плажа.

Херцозите на Кембридж Уилям и Катрин са на триседмична визита в Нова Зеландия и Австралия. Те са заедно с малкия си син, с 8-месечния принц Джордж, припомня агенцията, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
ех ех преди 10 години
за последен път се убеждавам че човешкото същество има наи простия и опасен мозък,говор и цинизъм до последната гънка на мозъка. как не можете да разберете колко сте жалки и принизени до праиисторическия човек със своите си драсканици и простотии и не можете да се извисите нагоре
17
0
 
1
 
! Отговори
Алекси преди 10 години
Не сте прави, не сте! Вижте само Катето как се е усмихнала! И от залъка си е отделила две филии хляб, може и гладна да е останала! Но най-важното - да сте видяли някога хубава англичанка? А Катето си го бива...Днес, освен на това добиче, на колко още е дала хляб, че и на наша Стела!
16
3
 
4
 
! Отговори
фифчо преди 10 години
Каня Кейти да види как се дои коч по Добруджата!
15
1
 
2
 
! Отговори
До 19 преди 10 години
Новината може и да се намира в раздел "свободно време", но също така и се намира в стартовата страница на Dnes.bg! Така че щеш не щеш, не можеш да я подминеш! И понеже няма друг начин да се оплача от такива новини, освен да вляза в статията, го правя по този начин.
14
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо занимавате хората с тези ***?Ще дойде ден, когато както в Испания, ще се поиска премахване на кралската институция, която струва доста на данъкоплатците.И те се разпрострели по цялото земно кълбо като октопод.
13
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като не ви интересува дадена новина, я подминавате. Толкова е лесно. Затова новината е и в раздел 'Сводобно време', а не в по-важните категории. Никой не ви е опрял пистолет в главата да четете подобни новини.
12
9
 
8
 
! Отговори
HETO преди 10 години
Добре де, кого го интересува наистина такава "новина". Защо постоянно занимавате хората с тия кралски хрантутковци? Трябва ли постоянно медиите да публикуват всяка пръдня на двамата?
11
7
 
8
 
! Отговори
Българин преди 10 години
"Уилям и Кейт гледаха как стрижат овце в Австралия"За тези кралски особи и хората са един вид ***. Такова им е възпитанието, такъв им е акъла.
10
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вие да не сте им частни летописци ли автобиографи ли хронисти ли на тия, дето не са ни никви ?
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
абе днес му се радваш, утре... там нещо фурната. мани. ега ти света сме. разбирам да ходиш с лък и копие из земята.(друго е).тука - фръц, пръц, снимчици.(за всички де, не само за тях).
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази кобилка на снимката дори не знае, че я коментират и плюят.
7
4
 
24
 
! Отговори
мнение преди 10 години
Едва ли самите британци се интересуват кой знае колко от новина като тази, а какво остава за хората в България. С публикуването на подобни новини само провокирате писането на глупави и просташки коментари.
6
3
 
4
 
! Отговори
ANONIMEN преди 10 години
NEMA LI KVO DRUGO DA GLEDAT TIA TA STIGNAXA DO OVCETE IAVNO NE SA VIJDALI TAKIVA JIVOTNI NE XODIAT NIAKADE DA VIDIT KOLKO BEDNI I BOLNI DECA IMA PO SVETA A DO OVCITE SA STIGNALI NE GI E SRAM.............
5
3
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
То и...кучето гледало колячите как оправят свинята за Коледа,ама не станало...касапин.
4
4
 
12
 
! Отговори
St. John Red преди 10 години
Кой се интересува от тази "новина"?Кой, кой, кой?!
3
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Представяте ли си тоя коч колко са го къпали , за да го пипне Кейти по муцунката. Щото иначе е миришел на коч.Представяте ли си колко е била недоволна Кейти, че са й спестили кефа!!!А представяте ли си какво си е мислила за оня *** край нея, докато е барала коча :))))))Това, наследниците на старите измамническо-тарикатски фамилии са ми страшно гнусни!Съжалявам, ако не го съзнават!
2
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я тая да дойде да ми направи една ***.Оня петаков не ме брига.Ако каже - ще я заведа да види как се оплождат юници.Сигурно после ще се разведе с Онова край нея.
1
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да минат и насам. Нас всеки ден ни стрижат. Бееееее...