Да измерим с линийка щастието в брака

Най-щастливите двойки спят на по-малко от 7 см един от друг
21 апр 2014 20:00, Красимир Ангелов
19
Да измерим с линийка щастието в брака
Снимка: Reuters

За да се разбере колко щастливи са двама души, които живеят заедно, трябва да се изследва как те спят, твърдят британски учени, извършили проучванията в рамките на Единбургския фестивал на науката.

Специалистите са изследвали популярни пози за сън сред съпружеските двойки и са установили, че съпрузите, които спят на по-малко от 7 сантиметра един от друг, са най-доволни от отношенията си.

И точно обратното - тези, които спят на повече от 70 сантиметра дистанция, са най-недоволни.

Сред двойките, които спят като "прилепени" един за друг, броят на доволните е бил 86%, в сравнение с предпочитащите да спят на разстояние - само 66%.

При 12% от семействата дистанцията по време на сън е била под 7 сантиметра. 42% от  съпрузите са заявили, че предпочитат да спят, лежейки с гръб към половинката, 31% - в една посока, а 4% - обърнати един към друг.

Освен това учените са установили, че щастливи в брака са двойките, които се докосват по време на сън с телата си. При тях удовлетвореността от развоя на отношенията е бил 94%.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: щастиесъндвойки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
angoabg преди 10 години
До Анонимен 12и двете ми чистачки са рускини...жалка картинка
16
0
 
1
 
! Отговори
меня преди 10 години
Абе вие не разбрахте ли че такива статии дори и на жълтия весник за да се избърша с тях не бих ги ползвал айди дайте някакви новини какво е това някакъв луд учен дето страда от душевна болест е така се е сетил че на 7 см ще му е най добре защото му трябват само ощи 2 см за да си го пъхне с извинение и решил чи това е най новото откритие и вече това е новина е извинете
15
1
 
4
 
! Отговори
Борислав-38г-Ерген преди 10 години
Аз съм Ерген и тези глупости не ме касаят.Пускай следващата статия.
14
0
 
2
 
! Отговори
14, ако ти си мъж, преди 10 години
възможно е да виждаш така нещата.Не мога да се поставя на мястото на един мъж.Но когато прочетох постинга ти,в съзнанието ми изникнаха представите за не една и две властни българки.Най-интересното обаче е това, че сред тези, които аз познавам, властният характер изпъква в ролите им на майки,свекърви и тъщи.По-рядко такъв характер проличава у служебните шефки.Давам си сметка и за нещо много странно. Защо сред бабите ни толкова рядко се срещат властни жени? Като майка е властна, а като баба - не
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 13Рускините са властни, българките - дребнави.
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В голяма заблуда си, 12. :)
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За рускини не съм чувал да наказват с "без секс". Това смачканите българки го правят, когато на мъжа им закасняват с плащането на заплатата му. Рускините играят на едро. Вижали ли сте руснаци/рускини да се набират като чистачи на Запад? Няма и да видите. Това само българи и румънци се хващат доносници, чистачи, бачкатори.
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ненавиждащите българкитеДано ви се паднат съпруги-рускини, които да доведат във вашия дом и майките си, и децата си от предишните бракове. А когато не успеете да осигурите по една бутилка водка дневно за нея и една за майка й, да ви наказват прави в ъгъла, без вечеря и една седмица без секс.
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А през юли-август, когато е жега?А когато единият хърка като дъскорезница, но семейството има 7-8-стаен апартамент? Тогава защо да не спят в различни стаи? Когато имат "работа" заедно, ще си гостуват в спалните - ту при единия, ту при другия.
8
1
 
12
 
! Отговори
До Дедо Шмърк преди 10 години
Това което предлагаш, вероятно представлява интерес за жени над 50. Младите българки обичат кинти, да не бачкат, че е тежко да се работи - скъсява живота.
7
1
 
4
 
! Отговори
Дедо Шмърк преди 10 години
Така е ама друго трябва да мерите - на дедо питоня, от него зависи щастието в брака!
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щастлив съм, когато след секса я изпратя да си ходи. Иначе да ми хърка през нощта, а на сутринта може да си поиска и да закусва.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Патриотняма тлъста и добра.
4
5
 
8
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
Щастието в брака намалява право пропорционално с нарастване килограмите на нежната половинка....Факт!
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
с линийка ще ли да ми до мерят на любовта..... не може ли направо с дърводелски метър?
2
0
 
15
 
! Отговори
stigagluposti преди 10 години
Най-щастливите спят на разстояние от минус 15 см един от друг
1
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За българката 7-те сантиметра не важат. Тя е щастлива, когато е лепнала чичко-паричко и може да не работи, че е много мързелива.