Гибона и Тодор Стойков ще избират "Мис Национален отбор"

Кастингите ще бъдат от 7 до 11 май
22 апр 2014 12:47, Александър Попов
3
Гибона и Тодор Стойков ще избират "Мис Национален отбор"
Сегашните талисмани на националните ни отбори. Снимка: Мис Национален отбор

В началото на месец май стартира кастингът за спортния конкурс за талисмани на националните отбори по футбол, волейбол и баскетбол.

Началото ще бъде поставено на 7 май и през следващите пет дни - до 11 май, красавици от цялата страна ще се опитат да сбъднат мечтата си и да се наредят сред избраниците, които ще влязат в тренировъчните лагери на "Мис Национален Отбор".

Голяма част от кандидатките са от София или живеят в града, затова решихме кастингът да е само в столицата. Имаме кандидатки от Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Кюстендил, Благоевград, ще се погрижим за удобството и на тези момичета, като им осигурим нощувки, съобщи продуцентът на конкурса Маги Вълчанова.

Журито на кастинга се състои от трима постоянни членове – продуцента на конкурса и бивш модел Маги Вълчанова, психолога Весна Ненчева и журналиста Василена Матакева. Всяка една от тях има конкретно определена функция и задача по време на кастинга и тренировъчния лагер. Маги Вълчанова съблюдава за физическата красота на кандидатките, Весна Ненчева подлага момичетата на психологически тестове, с които цели да открие техните личностни качества, а Василена Матакева изследва общите познания на момичетата за съответния спорт, като не е необходимо те да познават правилата на играта професионално.

Журито се допълват от гост членове, като тази година в него ще се включат баскетболистът Тодор Стойков и "Радостта на народа" Божидар Искренов - Гибона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ох ох оххх
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Котьоооооооооооо!!!
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И?