1 млн. паунда събра момче, болно от рак

19-годишният Стивън ще продължава да се бори с болестта, докато може
Обновена: 23 апр 2014 18:56 | 23 апр 2014 18:01,
6
1 млн. паунда събра момче, болно от рак
Стивън Сътан Снимка: Facebook

Момче, болно от неизлечим рак, е събрало от благотворителност 1 милион паунда, съобщава BBC. Даренията са събрани, след като Стивън е написал последния си пост в социалните мрежи.

Стивън Сътан е на 19 години от Бърнтууд, Стафордшир. Когато е на 15 години, лекари откриват, че е болен от рак на дебелото черво.

Във вторник той публикува последния си пост във Facebook. В него той се сбогува с последователите си и казва, че всеки следващ пост ще бъде от семейството му. В своето прощално послание той казва, че ще се бори с болестта толкова дълго, колкото може.

Постът му във Facebook предизвикал такова внимание, че за една нощ успял да събере няколкостотин британски лири от дарители.

След като разбрал, че цялата сума е надминала 1 милион паунда, той благодарил на последователите си в социалните мрежи. Той споделя, че всичко това е направо спиращо дъха.

Стивън има и списък с всичко, което иска да направи, преди да умре. Например иска да прегърне слон, да си направи татуировка и да свири на барабани пред 90 000 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
до 2 преди 9 години
Дано да те видиме на снимка в неговото състояние, и ти пожелавам не един а два милиона.ЖАЛЪК ***.
5
7
 
0
 
! Отговори
### преди 9 години
ne komentiram
4
1
 
8
 
! Отговори
Проктър енд Гембъл преди 9 години
"19-годишният Стефан ще продължава да се бори с болестта, докато може"...Ало, момчето се казва Стивън. всеки може да се обърка, че става въпрос за българче...
3
4
 
2
 
! Отговори
doktora преди 9 години
POSLEDNO STEFAN ILI STIVAN
2
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1 милион правят чудеса.Няма да се учудя ако тоя се окаже здрав като пън.Просто лек *** с милозливите *** които се чудят кво да правят с парите си.А и чудесен начин да изкараш първият си милион преди да направиш 20.Хах тоя изглежда подозрително жизнен за човек в последен стадий на рак.Както казах-парите правят чудеса.Особено ако са 1 милион..
1
8
 
12
 
! Отговори
меди конспирация преди 9 години
Онколболните е и жалеещите за тях пълнят гушите гнусните акционери на много болници за които задачата е да поддържат болните живи и никога да не ги излекуват така ,че в постоянно да се връщат в болницата да плащат още и още докато не умрат!