След края на света

Постапокалиптични пейзажи
Обновена: 28 апр 2014 19:01 | 28 апр 2014 18:46,
28

Снимка: Lori Nox

Мрачни пейзажи, пустош и самота. Това представят Лори Никс и Катлийн Джербер  в един зловещ проект, наречен "Градът". Двамата използват миниатюрни предмети, за да пресъздадат свят на руини, преживял фатално бедствие. Вижте някои от фотографиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да беше сложила няколко screenshota от Fallout3 щяха по-добре да пресъздадат края на света. Тези снимки по-скоро приличат на свърталища на наркомани.
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
na koi my pyka .............
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За някои хора светът явно се състои от молове, магазини и фризьорски салони.
19
4
 
8
 
! Отговори
знаещ преди 9 години
До Стария ДЖО !!!Голяма грешка -Путин е този ,който ще се изправи срещу Антихриста и ще спаси Света.Путин вече парира войната в Сирия и попречи да бъде унищожена.Целта на Антихрист( т.е. цялото сатанинско войнство на Обама) е унищожаване на християнските ценности,икономическото заробване на Европа и завладяване на Ватиканската банкова система.Имат договореност с арабите и Ердоган,на които им обещано Балканите. Тия хора искат да контролират целия Свят.
18
6
 
3
 
! Отговори
Стария ДЖО !!! преди 9 години
До vargСкивай сега! Че си тъпо *** и много си ме дразнил като съм ти чел тъпотиите комунистически!!! НО ИМА НЕЩО КОЕТО МЕ КЕФИ У ТЕБ-ти си от АС Милан!!! А иначе късоръкото кремълско джудже ще ни избие всички-до 2018 г! Той също те кефи много! Мене конкретно ме кефи че Той е призван да изпълни Пророчеството за края на Света!!! Капиш ли си бре????
17
2
 
12
 
! Отговори
Пророческа е серията преди 9 години
Ха ха, какъв край на света, бе?Това е милата ни татковина, 1-2 години след като *** са станали над 50% от населението. Останалите етноси са се изселили в други държави. *** са опустошили всичко и накрая са се самоунищожили чрез канибализъм, защото е нямало вече какво друго да ядат наготово, а съседните държави са запечатали границите си и са ги опасали с телени мрежи, по които тече ток.
16
2
 
4
 
! Отговори
До Стария ДЖО преди 9 години
Войната ще започне от Ориента и ще се води в Европа. Няма да е класическият тип-,,война",а регионални малки войни и терористични акции.Ще има бомбене -както имаше в Либия, има вероятност за единични атомни експлозии,защото всички до едно предсказания,говорят за отровни-море,въздух и храна
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТЕЗИ ТАКА ЛИ СИ ПРЕДСТАВЯТ КРАЯТ НА СВЕТА? МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ ФАНТАЗИЯТА ИМ Е БЕДНА АКО РАЗБЕРАТ ЧЕ СЛЕД КРАЯТ НА СВЕТА ИЗОБЩО НИЩО И НИКОЙ НЯМА ДА ОСТАНЕ. НАЙ ВЕЧЕ ПЪК НЯКАКВИ ПРЕДМЕТИ. ТОВА ПО СКОРО ПРИЛИЧА КАТО ДЕТСКА ИГРА НА РАЗХВЪРЛЯНИ ПРЕДМЕТИ ОТКОЛКОТО КРАЯТ НА СВЕТА.
14
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От 25-т години народа на БГ се нагледа на кадри импровизиращи края на света.Това не бяха фермите в селското стопанство, цеховете в леката и тежката промишленост, а днес селата и малките градчета
13
0
 
6
 
! Отговори
Стария ДЖО !!! преди 9 години
До жикатаТова че си преживял толкоз краища на Света не значи че следващия няма да ти е последен-като преживяване! Запомни-винаги има ПЪРВИ път!!! В случая ще ти бъде и ПОСЛЕДЕН !!!
12
2
 
2
 
! Отговори
koko преди 9 години
*** гледна точка.....
11
2
 
1
 
! Отговори
Готино преди 9 години
Всъщност е Lori Nix :)
10
2
 
12
 
! Отговори
жиката преди 9 години
стига с тея краища на света, аз вече преживях 3 или 4, то не бяха извънземни и бермудски триъгълници 91-92,то не бяха 2К дето компютрите щяха да блокират всичко, то не беше 2012 декември какво ли още нямаше още много време ще се мъчим не се притеснявайте
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много велики, процъфтяващи цивилизации са изчезвали безвъзвратно. Защо точно нашата да е вечна? Само се моля краят на нашата да не е в нашето време, защото тогава "живите ще облазяват умрелите" както пише в една велика книга.
8
1
 
4
 
! Отговори
Стария ДЖО !!! преди 9 години
До некакъв 9 !!! А бре ти как си представяш след термоядрена война да има победител???Хората не им се иска и не им се верва-щото ги е шубе за жалкия им животец!!! Но но но-това което е писано-това ще се случи!!!
7
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do nqkakav si !Da ve brato , prav si za tova che kato idesh v nqkoq *** mahala e pochti sashtata gledka ! A kato idesh v centara na Sofiq to edni nebostargachi to edni ogromni firmi na izvestni marki hranitelni magazini na penita i lidali , to edni chisti ulici , che mu ide na chovek nastroenie da jivee mejdu shopite!
6
7
 
8
 
! Отговори
До Стария ДЖО преди 9 години
Всъщност -не Русия ще е виновна за кофликта , а САЩ и Сауд Арабия.Войната вече е започнала с Косово, Либия и сега -Сирия. Ще се намеси и Турция и Иран. Русия и Китай ще се включат и победата ще е тяхна-(накрая)..За съжаление-Средиземноморието ще бъде отровено.Ще бъде използвано ново биологично оръжие-произведено в щатски лаборатории-новата чума.Те ще експериментират върху Европа.Тогава ще загинат много хора.
5
2
 
24
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 9 години
Отиваш в коя да е *** махала в голям град и го гледаш наживо, 3Д, пълноцветно и съраунд от всички страни.
4
11
 
6
 
! Отговори
пророчеството преди 9 години
Няма да има край на света ,а огромно земетресение ,свързано с преместване на полюсите, вероятната дата е началото на март 2033 г. , но може и да е по-рано, в зависимост от военните -предвид-изпитания на оръжия и бомбени експлозии. Голяма част от Европа ще потъне, цяла Полша. голяма част от Англия,части от Франция,Испания,Гърция,Румъния.Черно море ще покрие част от сушата навътре ,а Бяло море -до Родопите.Но бедата не е там.Тя е преди това-от войната върху Балканите и Южна Европа, болести..мор
3
11
 
4
 
! Отговори
Стария ДЖО !!! преди 9 години
Идва идва края на Света!!! Според Пророчеството за 2014 г всичко ще започне от един регионален конфликт! Както е сега-Източна Украйна!Има го на 200 места в Гугълсон!Великото ТЕРМОЯДРЕНО мегаШОУ ще започне по-късно-когато конфликта се разрасне! След неговия край-към 2018 г на планетата Земя ще настъпи безкрайна ядрена зима! Звучи зловещо и не Ви изнася да го вервате-но то е обявено още преди 15-20 г! Слава на късоръкото кремълско гномче-то ще стартира ТЕРМОЯДРЕНОТО мегаШОУ!Да му мислят останалите