Какво прави Джей Зи и Бийонсе толкова богати?

Приятели са с президента Барак Обама и съпругата му
27 юни 2014 14:05,
5
Какво прави Джей Зи и Бийонсе толкова богати?
Снимка: Bulgaria On Air

Холивудската двойка  Джей Зи и Бийонсе са добре функциониращ модел за правене на пари. Те с право са определяни за една от най-влиятелните двойки в света на шоубизнеса.

Телевизия Блумбърг класира пет основи, на които се гради империята на им.

На пето място са рекламните договори – сделката между хип-хоп изпълнителката и компания „Пепси“ е на стойност $50 млн. Съпругът й си партнира с 6 парфюма, марка часовници „Hublot” и други водещи компании.

Следват бизнес начинанията на една от любимите двойки на Америка. Бийонсе и майка й Тина стартираха модна марка „Къща Дерон“. Рапърът Джей Зи е собственик на нощен клуб 40/40 и магазини за дрехи.

Плюс за добрия финансов баланс на двойката е, че поддържа приятелски взаимоотношения с президента Барак Обама и съпругата му Мишел. Бийонсе пя на встъпването на Обама в длъжност през 2009 година и при преизбирането му през 2013 година.

Кой е първоизточникът за богатството на холивудската двойка вижте във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
СаШо преди 9 години
Прави ги богати капитализма и пазарната икономика .Труда се оценява в пари, дали почасово или на свършена работа .Профсъюза не позволява ***, Пульо и бай *** да подбиват цената на извършена услуга .Държавата следи чрез данъчните, дали работещите са регистрирани и плащат данъци, с тях се развива държавата . Не, като при нас :Петко се събужда една сутрин и прави автосервиз в гаража в блока в който живее .Ни регистрации, ни фирми, ни данъци, но никой не го бара . Давай Петко, работи без па
3
2
 
6
 
! Отговори
111 преди 9 години
ЮДЕИТЕ, КОИТО ЛАНСИРАТ ОТ 20Г. НЕПРЕКЪСНАТО *** И МОСЕЛЕМИТЕ И ИМ ПРАВЯТ ПРОПАГАНДА ДА ГИ ВЪЗВЕЛИЧАВАТ ЗА СМЕТКА НА БЕЛИТЕ И ХРИСТИЯНИТЕ, КОИТО ВСЕКИ ДЕН СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ГИ ИЗКАРАТ НЕСПОСОБНИ И НЕКАДЪРНИ. ТЕ ГИ ПРАВЯТ БОГАТИ, КАКТО ПРАВЯТ БОГАТИ И ОБРАТНИТЕ И ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ, ЗА ДА НАСАЖДАТ ИЗКРИВЕН МОРАЛ.
2
2
 
2
 
! Отговори
Че кой пък ги слуша преди 9 години
Олга ходи мий чинии ....
1
3
 
10
 
! Отговори
Ozi преди 9 години
Аз ще ви отговоря какво ги прави ТОЛКОВА богати. Правят ги ***, които ги слушат и зяпат.