Помислете добре, преди да се татуирате!

Няколко примера, които могат да ви откажат от идеята
4 юли 2014 17:29,
53

Снимка: sobadsogood.com

Хората се татуират, за да изразят своята индивидуалност - някои го правят чрез сентенции или текстове на песни, други предпочитат да си изрисуват символи, които описват част от тях.

Днес можем да видим голямо разнообразие от татуировки. Мъжете например предпочитат обемни татуировки на животни, които символизират сила, надмощие, прецизност, а жените избират по-деликатни и нежни татуси.

Сайтът SoBadSoGood ни показва изключително несполучливи опити за татуиране. При някои дори има голямо разминаване между това, което да искали да си татуира, и това, което татуистът е изобразил.

Най-лошото в случая, че това са трайни рисунки върху кожата и лазерните процедури за премахване на татуировки са болезнени доста скъпи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: татуировка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
димитър преди 9 години
До с татусиЕвалата братле и аз най ги мразя тея *** !!!!!
27
0
 
0
 
! Отговори
Димитър преди 9 години
До СтанкаМоже ли да не говориш със *** си а да помислиш преди да пишеш.! Майка ми например има татуси по нея ама не е чалгарка а напротив слуша метъл !!!! музика кояато е много по стойностна от всяка друга!!!!! и само да ви светна истинските престъпници носят костюми с вратовръзки а не татуси!!!! Проумейте го вече стига само тука в България хората като те видят с татус и се едно вече си има убил децата!!!!Спрете да мислите с ГЪЗОВЕТЕ СИ!!!!! ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГЛАВИТЕ СИ НАЙ НАКРАЯ!!!!!!!!!!!!!!!!
26
0
 
1
 
! Отговори
Станка преди 9 години
Татуировките в българското общество за присъщи за ***, пандизчиите, спортистите и курволетките - тази особена категория девойки пробили напред в бг обществото основно използвайки половите си органи и заели позиции в българските медии и медиуми в качеството на звезди. Татуират се и любителите и любителките на най-лекия жанр - Поп-фолка. Нормална жена изтатуирана няма да видите, обещавам ви!
25
4
 
1
 
! Отговори
татуист преди 9 години
Говорете, говорете...аз си рисувам и печеля парички.
24
3
 
4
 
! Отговори
татуирана преди 9 години
Не татуирането е признак на ниска култура, а опита ви да насадите субективно си мнение. Всеки има право да прави каквото иска с тялото си. За едни е красиво, за други - грозно. Истината е, че на хората с татуировки им е през там дето слънце не огрява дали другите са татуирани или не.
23
8
 
14
 
! Отговори
vivian преди 9 години
Татуирането е признак на ниска култура, особено за жени. Грозно е, красива иначе жена, нашарена с татуировки.
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кожата е красива чиста. Донякъде разбирам хората, преживели драма, да изразят това събитие с татус. Но в останалите случаи при наличието на толкова професионален грим, струва ли си перманентното нашарване?
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко струва махането на татус?Най-готини са жените на 40 с татуси на корема и *** отпреди 15 години.
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Татуиране т .е .брандиране т.е. запазена марка на индивида.
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До wtfЪъъъъ падането на режима не е точно освобождение както някои си мислят. По-скоро е разширен изборът на робството.
18
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Татуиращите се са долу-горе екземпляри, които са потомци на екземпляри, спрели развитието си още в древни времена. Питекантропи.
17
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Свет широк, шашкъни бол.
16
0
 
5
 
! Отговори
Зиг преди 9 години
Леле! Повечето са като излезли от "Екзорсистът" :) :) 16 си е направо перфектна в сравнение с останалите...
15
2
 
25
 
! Отговори
татусбляк преди 9 години
Татусите ръкави са много *** и от яко татуираните типове лъха на простотия. Факт. Само в музикалните среди стават. Иначе не ме кефят и ми лъхат на общак и инфантил. Но който както иска да си ходи.
14
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Хората се татуират, за да изразят своята индивидуалност"- Нищо подобно , татуират се хора с ниска самоценка ,че не притежават някакво друго качество за да бъдат забелязани от другите , или казано на техен език- "пълни комплексари".Някой го правят от простотия защото смятат ,че е модерно.
13
22
 
17
 
! Отговори
wtf преди 9 години
Още не мога да повярвам, колко ограничени хора има в тая държава, 25 години след падането на режима... Вярно казват някои хора, че няма да се оправим, докато има живи живяли през комунизма.
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До kym Tatysа ти сигурно нямаш :-) .... и все не можеш да събереш смелост да си направиш ...... в случая въпроса е защо се месите на хората в работата .....
11
1
 
2
 
! Отговори
Татус преди 9 години
Съвсеееем друг е въпроса , кой при какъв татуист сяда...
10
17
 
9
 
! Отговори
Татус преди 9 години
Абе , като сте толкова Ентелигентни , що не си траете. Всеки има право да си прави с тялото каквото намери за добре - негово си е. Тая работа ми намирисва на приказката за лисицата и гроздето. Като не ви стиска да си направите татус , що просто не си траете, ами джафкате тука - като Миндовата, белким си избиете комплексите ........ аман от *** парчета
9
6
 
7
 
! Отговори
до 13 преди 9 години
Не, не съм. Но аз съм в тези среди и не познавам такива хора, а аз познавам стотици.