Бог към бразилците: Не ми се молете, безпомощен съм!

Подигравките към "селесао" в социалните мрежи
Обновена: 9 юли 2014 16:19 | 9 юли 2014 14:18, Александър Попов
59

Новият бразилски флаг. Снимка: Twitter

Трудно е да си бразилец в днешния ден, трудно е и за почитателите на бразилския отбор. И в най-кошмарните си сънища бразилците не са допускали, че може нещо подобно да им се случи.

Внушителната победа на Германия със 7:1 е основна тема в социалните мрежи, а бисерите се раждат ежеминутно.

Бог явно е имал доста работа по време на срещата и се е активизирал в Twitter. След 30-ата минута Той е призовал бразилците да спрат да му се молят, защото е безсилен срещу германския валяк.

Мнозина родители недоволстват, че са били принудени да гледат порно заедно с децата си. Естествен е и изводът на потребител, че "след девет месеца бразилският отбор би следвало да роди".

Привържениците на Левски в България също се активизираха заради резултата 7:1 и не пропуснаха да се изгаврят с вечния си съперник ЦСКА. Те пуснаха съболезнователна депеша до бразилците с окуражаващото "Не сте сами!".

Числото 7 стана водещо в бъзиците към почитателите на бразилския футбол. Някои предполагат, че президентът Дилма Русеф е готова със законопроект, в който в страната ще се забрани напитката 7up. Обмисля се още в страната на кафето да бъде премахнат 7 клас, бъдещите хотели да нямат седми етаж, а децата да не празнуват седмия си рожден ден.

Надникнахме и в едно бразилско училище в час по математика. Учителят: "Кой ще брои до седем?", става отличникът на класа и започва "Мюлер, Клозе, Кроос, Кроос, Кедира, Шурле, Шурле".

След този футболен позор мнозина предполагат, че след следващите избори Дилма едва ли вече ще е президент на Бразилия. И идва моментът българите да й подадем ръка.  Спокойно може да стане кмет в някое габровско село до края на живота си.

Българите не пропускат да направят сравнения между вчерашната градушка и градушката от голове във вратата на Сезар. Настроението на футболистите на "селесао" е описано цветно - "Бразилците гледат след загубата, както софиянец без пълно каско гледа колата си".

Позаглъхналата Мадона пък ще попълни солидно банковата си сметка, след като лично Дилма Русеф й е поръчала нова песен "Don't cry for me, Brasil".

Целият футболен отбор, начело с капитана Давид Луис, пък са подали документи за българско гражданство и искат Димитър Пенев за треньор. Защото в България оценяват какво е да си четвърти в света.

Единственото, с което могат да се защитят бразилците срещу германската напаст, е изводът, че поне не са губили две световни войни...

Вижте в галерията още бъзици с бразилците, какъв е новият им флаг и държавно лого.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кога тоя Бай Ганьовски народ ще помисли по друг начин след нещо случило се. Не разбрахте ли че Меркел игра а не футболистите, всичко е политика на големите които също се стараят да промиват мозъците. Хайде малко си натоварете главите пък може да се събудите и да се видите на българските банкноти. Не всичко в света е "оставка" и "кой назначи Пеевски".
46
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Орешарски е виновен.
45
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бразилците правят кафе, а германците кафемелачки!
44
7
 
5
 
! Отговори
ФРГ преди 9 години
Всички от немския национален отбор по футбол били почитатели на Кончита ВУРСТ
43
5
 
6
 
! Отговори
оуле преди 9 години
Сините веднага гледат да с пеобщят към победата на един отбор който няма НИЩО ОБЩО с Уефски софия.
42
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защото ГЕРМАНСКАТА МАШИНА се СЪБУДИ !!!Айн,цвай,драй,фир,фунф,зекс,зибен-секс !!!БРАВО МАШИНИ...както съм ва учил
41
2
 
11
 
! Отговори
Дон КУРли ООН преди 9 години
Добре дошли в Б-РЕЗИЛИЯ !!!Ривети резилци ривети ...
40
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Seresao da go dyxa
39
4
 
2
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Едно уточнение за мача Левски - ЦСКА, - той практически също е 7:1 защото Левски си вкараха автотол още първите минути. Почетният гол но ЦСКА го вкараха като бразилците в последната минута.
38
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ИлкоЕми не може да има наказание не е бил даден жълт картон, то и на Суарес не дадоха жълт картон ама си го отнесе. С ФИФА е така според настроението и интересите ;)
37
33
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нещо не разбирам много много тази омраза към бразилците, първо поне според мен германците на биха Бразилия с игра, просто след първият гол бразилците изключиха тотално може би им дойде в повече напрежението те се сринаха чисто психически не във футболно отношение. От там нататък който и отбор да беше резултатъл щеше да е същия.Да синли са германците но не рабирам тази тяхна еуфория малко ми е изкуствена, просто защото след първият гол нямаше игра нямаше футбол.
36
2
 
5
 
! Отговори
Пената преди 9 години
А, то ония рунтавия като пропусна дойде при другия топката но ако не беше подал вляво засилката на германеца дето тичаше можеше да не вкара добре че пропусна на ония най-вляво. Тва е мача. Тия са си по-добри а другите много зле бяха.
35
1
 
12
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
защо не казвате колко телевизора са пили "ред булл" и са "хвърчали" през прозорците
34
7
 
28
 
! Отговори
БКП преди 9 години
Важното е че ЕВРОПЕЙЦИТЕ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ>
33
5
 
7
 
! Отговори
istinata преди 9 години
Ako naimar igraeshe shtiaha da padnat samo s dva gola razlika
32
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
боевски не им действа добре,герб провали бразилия
31
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕ БЯХА СИ ВЗЕМАЛИ ДРОГАТА
30
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
NE SE IZSILVAITE!MACHA FRANTSIA -GERMANIA BESHE POSREDSTVEN!
29
3
 
19
 
! Отговори
1 преди 9 години
Бразил - резил, те тва е положението!
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ZA TIAH E VAJNO TLASTITE ZAPLATI V KLUBOVETE IM!TEHNIAT BOG SA PARITE!