Красавици като за световно: Холандия – Аржентина

Йоланте Кабау или Лусиана Салазар. Изберете сами
31

Йоланте Кабау. Снимка: Instagram
Лусиана Салазар. Снимка: Instagram

Общо гласували: 993
Йоланте Кабау
85%
Лусиана Салазар
15%

Времето на истината на Мондиал 2014 настъпи. След като снощи Германия разгроми с внушителното 7:1 Бразилия и се класира на финала на Световното първенство по футбол, тази вечер е време да разберем и кой ще е съперникът на Бундестима на 13 юли в Рио де Жанейро. Един срещу друг тази вечер от 23 часа българско време излизат отборите на Холандия и Аржентина.

Двата тима са се срещали цели 8 пъти в официални двубои, като предимството категорично е за „лалетата“ - 4 победи, 3 равни и само една загуба.

И преди Робен, Ван Перси, Меси и Игуаин да излязат на терена и да определят втория финалист, е време да противопоставим двете футболни нации на нежния фронт. За целта сме избрали за вас две красиви жени - Йоланте Кабау или Лусиана Салазар. Коя от двете е по-красива преценете сами.

Йоланта Кабау повечето от вас ще познаят като съпруга на национала Уесли Снайдер. Семейните "окови" обаче не пречат на Йоланта да показва своята разкрепостеност в секса. За радост на мъжете, но и на жените. Защото признава, че е имала връзка с жена и грам не съжалява. И сега не би отказала, но само ако се присъедини и съпругът й.

Срещу г-жа Снайдер се изправя аржентинският сексимвол Лусиана Салазар, която гордо носи титлата "Мис Национален отбор". Надарената блондинка приключи връзка по време на самото Световно първенство в Бразилия и вече е волна птичка. Тя категорично не се приема за тъпа блондинка и държи мъжът до нея да изпълнява обещанията си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
6
 
! Отговори
хйу преди 9 години
До Анонимен - Да, така е. НО са велики и знаят как се работи. имам приятели холандци и направо ме шашкат. Каквито и да са били, това е една от най-иновативната нация в света.
20
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво им харесвате на тези холандци бе? Та те са жалки колонизатори! Дано да загубят днес жалки еьплоататори мръсни. Няколко стотин години са цоцали богатствана на държави като Индонезия.
19
2
 
2
 
! Отговори
До 19 преди 9 години
Но са силиконови.
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Йоланте е наистина много красива. Другата също е хубава и аз мислех, че тук тя ще е с предимство заради по-особените филмчета и клипове, в които се снима.Но Йоланте все пак като че ли е по-малко разкрасявана от пластичен хирург и силикон. При другата силиконът е явен.
17
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От днес.бг са невероятни... Руси португалки намериха, руси латиноамериканки, тъмни холандки. Ако Финландия участваше, сигурно щяха да намерят и негърка от Финландия
16
9
 
1
 
! Отговори
КуРти преди 9 години
И двете са като травестити взети от пл. Македония.
15
9
 
1
 
! Отговори
загорял преди 9 години
Лууууди ли сте да гласувате за Кабау, БЕ?!Салазар има баси яките цицонки.
14
4
 
4
 
! Отговори
Брaнник преди 9 години
Финaлa ще е Европейски, Гермaния- Холaндия. Тaзи вечер гaучосите ще гризнaт дървото, жaлко сaмо че холaндците нямaт нaвикa дa бият с много! Естествено глaс зa Европейкaтa!
13
9
 
1
 
! Отговори
Бай Хой от Ханой преди 9 години
Аз обичам големи цици така че плоски батерии от 4,5 волта не фърфят...
12
0
 
18
 
! Отговори
До Писна ми! преди 9 години
Предпочитам разголени жени, отколкото мазните мутри на "политическия елит" !!!
11
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според мен САЛМА ХАЯК от АРЖЕНТИНА е най-красивата жена но по бащина линия е сливанска кръв и майка аржентинка това е и най-красивата АКТРИСА женена за милиардер !Аржентина ще падат от Германия с 10 на 0 точен резултат за букмейкарите.Тази вечер Аржентина ще бие здраво Холандските тъпани...
10
6
 
2
 
! Отговори
да бе да преди 9 години
Що подвеждате хората бре?Как така гласувай без да си ги пробвал и двете?Аз дупетатите ги пробвам на задна прашка и тогава гласувам те ще ме правят на канарче да им гласувам и ще ме подвеждат!Ми ако са пънове в леглото и двете тогава кво прайм?
9
2
 
12
 
! Отговори
Дядо Жан Експерта преди 9 години
Кака Лусиана прилича на Пайнерка серийно производство, но става. Другата мома също става но някак си не мяза на холандка.
8
0
 
12
 
! Отговори
Дрът мераклия преди 9 години
Леле тия и умрял ще вдигнат.
7
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Холандия ще унижи Германия на Финала.
6
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Доста по-красиви от тия двете българки има. Няма да ги критикувам мацките на снимките, че стават, ама има къде-къде по-красиви българки.
5
2
 
40
 
! Отговори
Неймар преди 9 години
Меси ми обеща, че ще гледаме заедно финала.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бива си я мексиканката.
3
3
 
13
 
! Отговори
Пеликана Грую преди 9 години
Тая аржентинката ми прелича на Луна. Ай леле леййй...
2
4
 
22
 
! Отговори
ивайло ангелов преди 9 години
Прогнозирам победа за Мексико!

Спонсорирани публикации