Мъжът на 39 години става невидим за младите мацки

Двойна гуша и побеляваща коса отблъскват жените
44
Мъжът на 39 години става невидим за младите мацки
Снимка: Reuters

Към края на 30-те си години мъжете стават сексуално непривлекателни за младите жени заради посивяващата коса и двойната брадичка, сочат резултати от допитване публикувано във в. "Дейли мейл". Това обаче надали се отнася за Дейвид Бекъм, Брадли Купър и Леонардо ди Каприо, макар и да са на тази възраст.

Най-очевидният признак за промяната е, че жените вече не заглеждат такива мъже в кръчмата. Те се превръщат по-скоро в татковци, отколкото в секссимволи. Вторият най-цитиран признак е побеляващата коса, посочен от 37 процента от анкетираните.

Другите признаци, освен двойната брадичка и оредяващата коса, са развалените зъби, казаха от поръчалата изследването Краун клиник в Манчестър.

В анкетата 52 процента от запитаните посочват, че мъжете започват да губят привлекателността си малко преди да навършат 40. Причините не са свързани само с остаряването. 62 процента от жените предполагат, че повечето мъже към края на 30-те вече са ангажирани и не си струва да се пробват с тях.

Мъжете осъзнават промените и затова трансплантациите на коса са най-популярни сред навършилите 40 години. Роби Уилямс например, който стана на 40 през февруари, призна, че е подсилил косата на слепоочията си. Явно той не е искал да стане "невидим мъж".

Дейвид Бекъм миналия месец беше заснет с посивяла брада, но само след дни среброто изчезна. Очевидно той е започнал да я боядисва.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
djinjar преди 9 години
До на 48:) Хвалиш се или се оплакваш :) хахах
36
0
 
0
 
! Отговори
djinjar преди 9 години
До Пацоза съжаление си прав ,но за моя радост има и изключения
35
0
 
2
 
! Отговори
Тина преди 9 години
А пък според друго проучване и анкета, жените са най-привлекателни на 30, а мъжете на 40. На какво да вярваме, вече не знам! Може би е индивидуално.
34
3
 
2
 
! Отговори
деда преди 9 години
А пък българките на 26 вече са лелички, но пък с големи претенции и нереална представа за живота. Гледат, че Мадона си намерила млад мъж и мислят, че и те могат така или пък намерят дебелак с пари и го представят като намиране на "сигурност". Мухахахааах, че ви скинем, ***!
33
4
 
0
 
! Отговори
плешив ненормалник преди 9 години
И аз съм ултра-сексапилен, че ви скинем отворите!!!
32
8
 
1
 
! Отговори
Мито преди 9 години
Да бе, да! Аз съм на 46 години и съм ултрасексапилен. Занимавам се с фитнес и съм пристрастен към секса. Правил съм го с 803 дами и няма да спра докато не станат 1806! Не ми пука на колко години са. Всичко друго е мързел и комплексарщина. Мммдааа!
31
1
 
4
 
! Отговори
Дядо ти преди 9 години
До мдааПък аз чупя с моя.
30
0
 
8
 
! Отговори
koh преди 9 години
Да.Видим за какво за кого и трябва ли да е видим за това от тази и онази.Хората не са вечни и очевидно на 80 не си добра партия за чифтосване,но сигурно с друго си полезен.А на 40 един мъж ако се грижи за себе си според мен е в най-силните си години.Хем може хем знае.
29
3
 
3
 
! Отговори
мдаа преди 9 години
Мъж без пари е невидим на всяка възраст ,*но с пари е видимо . а иначе на 40 чупя орехи с дядовия.
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Невидимият мъж на 39 години, дали е невидим за връстничките си? Да не би в Великобритания мужете като минат 37-38 години да не стават за нищо?
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жените в България започнаха да излизат от стереотипа, че трябва да се женят за връстниците си или за малко по-голям от тях мъж. По-възрастния мъж по принцип е за предпочитане, освен ако момичето още не е станало жена и разсъждава по детски. Оня ден подслушах една на около 19-21 години и изглеждаща на около 25, как се оплакваше на свой съученик, че някой си на 28 години се опитвал да я сваля, следователно бил педофил. След някоя и друга година тази ще се омъжи за някой с 20 години по-възрастен.
26
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това,което забелязвам като явление,че все повече и повече красиви жени в своя разцвет харесват и имат връзка,често завършваща с брак,с доста по-млади мъже.И ако младите момичета не се вземат в ръце,отраканите какички ще им отнемат връстниците под носа.Определено тази тенденция расте главоломно.
25
3
 
9
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
До до номер 8Всичко е индивидуално.Разликата в годините рано или късно се усеща.Зависи и от нагласата да приемаме човека до себе си,обичта и уважението един към друг,въпреки разликата в годините.Но не винаги тези първи симпатии остават до края.С годините се променяме и вътрешно и външно.Младостта бързо минава,не можем да я върнем,но да се радваме на стойностен и дълъг живот.Въпреки среброто в косите,независимо от това дали сме видими или не за по-младите от нас.С човека,който ни обича искрено.
24
4
 
3
 
! Отговори
Ив преди 9 години
До Всичко се променяВсъщност въобще не е така. В гимназията, когато бях на 15, аз и приятелките ми винаги си падахме по момчетата от по-горните класове. Така си остана и до сега. След 15-на години все още харесвам по-възрастни мъже, както и същите мои приятелки. Жените в огромен процент харесват мъже с най-много до 10 години по-възрастни, не и повече. Ако попитате 15-год. момиче дали харесва 40 годишни мъже, ще ви се изсмее в лицето, но като стане на 30на друго ще каже за 40-годишните мъже.
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само си представям с ква можеш да се запознаеш в кръчмата..Да не си помислите ,че ще е някоя алкохоличка *** или неква подобна тиня?нее любяща съпруга и грижовна майка..Всъщност английските господа на около 40 незадомени се разграбват като топъл хляб от бг девойките на възраст 18-40г оферта са си.А пък англичанките примират по ***,пакистанции и индийци така че нещата се уреждат за всички.
22
7
 
12
 
! Отговори
Пацо преди 9 години
Ако се загледате по-внимателно и непредубедено, ще установите че 40 годишен мъж е връстник на 30 годишна жена. А 50 годишен - по-млад от 40 годишна. Това е тъжната истина.
21
3
 
8
 
! Отговори
до номер 8 преди 9 години
"А и младите мацки да си гледат младите момчета, съгласна със 7 Анонимен.Явно става въпрос в статията само за финансовата привлекателност."Аз съм на 22 години, моя приятел е на 34 и сме заедно от доста време. Нито има кола, нито апартамент, нито е богаташ, но аз го обичам! Никога, дори когато бях тийнейджърка, не съм се интересувала от връстниците си. Някак си ми се струват много незряли и се държат детински, лигавят се, не търсят нищо сериозно, а аз търся точно това.
20
3
 
7
 
! Отговори
на 48 преди 9 години
Чичко ви редовно си клати трийсетинагодишните колежки. Разгонените кифли не пробират с кога да посадят рогата на съпрузите си.
19
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Леле ще падна от вашите коментари, и това го казва нация, която половината население е без зъби на 30г. ,омешани цигано-българи и турци. Радвам се, че умеете да лъжете себе си, а наистина Коко Динев си е еталон за привлекателност по тези ширини...
18
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 11Пич, аз съм на 32 и излизам с мъже на моята възраст +- 5 години. Въобще дори няма и да ми хрумне да изляза с 50 годишен чичо/дядо. Не ми е от поколението просто. Според мен такъв ще си пасне по-добре с 55 годишната ми майка например. Всяка жаба да си знае гьола! :)