Другият живот в Пакистан

Скъпи коли, модерни жилища и собствен бизнес
10 юли 2014 20:08, Красимир Ангелов
62

Анса Хасан, маркетинг мениджър в Порше Пакистан, спира служебната си кола пред шоурума на марката в град Лахор. Макар страната да е сравнително консервативна, все повече жени в нея сядат зад волана на собствени коли. Снимка: Reuters

Макар нестабилноста и военните конфликти с талибаните да продължават да тормозят Пакистан, а в повечето райони на страната да съществува социален консерватизъм, някои от по-заможните жители на страната са намерили начин да живеят един по-различен живот.

Обикновено това са млади и образовани хора, които работят за големи компании и са си осигурили по-различен начин на живот.

В следващата галерия ще видите мъже и жени, които се занимават с различни дейности - от това да бъдат инструктори по пилатес или дребни предприемачи до това да са мениджъри в големи компании. Това е другият живот в Пакистан. Вижте го.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: животПакистан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
ферди преди 9 години
До Анонимен 45"Интересно, ти сигурно си много образован и със супер способности, ама едва ли си милионер иначе нямаше да драскаш глупости в днес.бг Та какво казваше за способностите?"Като начало знам къде живееш ......другото се сещай сама .
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи жал ни е за Пакистан, а то се оказа, че няма държава почти в третия свят по-зле от нас. С какво е по-различно тук, а може да е и по-зле. Ама се радваме на чуждо нещастие и плюем ако някой е щастлив
35
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единствените, които уважам по *** земи на Индия и Пакистан са Сикхите - велики войни и интелигентен арийски народ :-) Есико дуго е по-долно и от нашие ***.
34
4
 
6
 
! Отговори
Цигани преди 9 години
Колкото и да ми ги рекламирате пакитата са си едни обикновенни смрадливи *** - и по манталитет и по външност. В Лондон е пълно с такива мизерници.
33
0
 
1
 
! Отговори
Om Ram преди 9 години
Мохамед Али Джина - бащата на Пакистан, така да се каже, е английски възпитаник, адвокат по професия. Джавахарлал Неру е завършил юридическия факултет в Кеймбридж, т.е. също английски възпитаник. Защо ги споменавам?! Има и трети - виконт Челмсфорд - вицекраля на Индия, ингилиз, след като англичаните докарват Индия до тотална разруха и гражданска война, виконтът пълни гащите и решава да й даде автономия, като я раздели на две други държави на етнически принцип, разделянето става за 50-тина дни.
32
2
 
5
 
! Отговори
jan преди 9 години
пакистански травистит
31
1
 
2
 
! Отговори
а ? преди 9 години
да го местя ли ?
30
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До фердиНяколко пъти съм била в онзи край на света, така че не ми говори каква съм, защото съм видяла доста неща там и много по-добре от теб знам за какво иде реч. Та казваш за хората с образование и способности винаги било добре. Интересно, ти сигурно си много образован и със супер способности, ама едва ли си милионер иначе нямаше да драскаш глупости в днес.бг Та какво казваше за способностите?
29
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Богатите винаги са успявали да си осигурят свобода по един или друг начин. Робията е за бедните.
28
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименможеш да си абсолютно сигурен че са по-добре от бг
27
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лошото е, че в тези снимки е показан единственият живот в Пакистан, останалите са на ръба на оцеляването и просто съществуват!
26
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, 1 % от пакитата може и да живее така, ама останалите 99%...не е за разправяне как живеят! Та колкото и да ми слагат лъскави снимки няма как да ме убедят, че животът там е прекрасен.
25
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да се наричаш щастлив,да си супер образован, да твърдиш ,че живееш страхотно и охолно, а около теб да е потресаваща мизерия, мръсотия, болести и тотална неграмотност, екстремизъм и кръв- е трябва да си абсолютен *** и *** или това е пълна демагогия.Май това е целта на световния либерализъм.
24
4
 
9
 
! Отговори
левскар преди 9 години
Тоя Баламурник , иска да емигрираме в Пакистан ли ? А пак платен ' Поп Кръстьо" а колко е хубав исляма , всъщност те колко са свободни а ? Ей Мишок не на Баце тия бил съм 3 пъти там , и всеки път фирмата наемаше охрана и бронирана кола. На летището има два входа и два изхода- за мъже и жени , а познай защо ?Почти всеки ден има атентати на камикадзета , а полиция официално може те да те убие ако не си извадиш ръката от джоба.Ей *** ходи цункай Лютви (Влади) по Дъто да ти даде бонус !
23
1
 
11
 
! Отговори
Сашо преди 9 години
До БКП 36"Ако беше старата власт да щеше да бере череши."Сега бере краставици и яде по два домата , Порше така се кара с много труд сутрин и вечер .
22
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Краси . Краси . Остави настрана пакистанците както и която и да е друга държава. Отвори си книжките по журналистика и си припомни как се пише статия. Като чета това което си написал ,подкрепено с такъв доказателствен материал , добивам пълна представа за реалността във въпросната държава. Или , по добре , пиши статии като колежките си на по-простички теми от типа : "Защо ходим често до талетната през нощта?".
21
3
 
5
 
! Отговори
БКП преди 9 години
Ако беше старата власт да щеше да бере череши
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До това водят фолк - певицете ..
19
2
 
63
 
! Отговори
Форест Гъмп преди 9 години
"Другият живот в Пакистан. Скъпи коли, модерни жилища и собствен бизнес."Където има милиони бедни, винаги има десетки милионери .
18
2
 
16
 
! Отговори
Бургас преди 9 години
Такова чудо като българите няма ей.Егати чудото дето сме...