Вашингтон в еуфория - марихуаната се продава легално

Зеленото растение може да се използва за нелечебни цели
11 юли 2014 21:24,
238

Снимка: Reuters

Вашингтон стана вторият американски щат, в който е позволена продажбата на марихуана за нелечебни цели. Хората могат да купуват свободно марихуана и да я използват за забавление.

Съвсем скоро пък Ню Йорк стана 23-ият щат, в който се легализира употребата на наркотика за лечебни цели.

Още по темата
В първия ден, в който бе разрешена продажбата на марихуана във Вашингтон, се образуваха големи опашки още преди зазоряване пред лицензираните магазини.

Специализираните магазини са под строг контрол и се таксуват по определена данъчна система, одобрена от гласоподавателите през ноември 2012 г.

В галерията ще видите как протече първият ден на продажба на марихуана във Вашингтон. Растението се предлага в малки пакетчета от два грама.

Ще разгледате и други снимки, които показват зависимостта на американците към зеленото растение. Хората използват марихуаната за всякакви цели и под всякакви форми, като например - кексчета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
1
 
! Отговори
употрбявал сериозно преди 9 години
Хора, пушил съм всеки ден по 3 пъти на ден 5 години. Много трудно се спира, добре че само психическа и социална зависимост има. Проблеми с нервите, с хората с работата и с мързела съпътстваъ пушещия. Не е хубаво да се легализира - в това съм сигурен на 100%. Повярвайте ми сега не пуща цигари и трева, защото сърцето ми подскачаш все едно съм изкачил Черни връх след 2-3 дръпки и това ми помогна да я намраза - Дамата облечена в зелено. Преди четях всяка статия с надежда за легализация, но сега не!
143
0
 
1
 
! Отговори
габито преди 9 години
На нас такова нещо не ни трябва, нашата марихуана е нашето ПРАВИТЕЛСТВО те ни карат да гладуваме,да изпростяваме тия хора съсипаха цялата ни държава,а ние сме тръгнали да съдим за това,че в САЩ са легализирали марихуаната,никои не ги кара да си я купуват,купуват тия където искат нали така не я легализират защото искат всички там да са зомбирани,а просто тия пари да се внасят в държавната хазна.
142
4
 
0
 
! Отговори
комунист=идиот преди 9 години
соросоиде, Очевидно не знаеш, че за рак конопа не се пуши, а се прави масло от него, което се ползва. Образовай се малко и тогава ръси дебилщината си.
141
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Следваща стъпка - легализиране на педофилията!!!
140
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това на 8-*** снимка Меси ли е?
139
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
колкото повече напушени американци , толкова по-добре за управляващите ги
138
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хляб, зрелища и наркотици. Какво му трябва повече на един американец ...
137
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно и Стив Джобс е ***, и Юсеин Болт, и Майкъл Фелпс, и Бил Гейтс, и Карл Сейгън, и Джордж Клуни. С такова мислене до 30 години абсолютно всички нормални хора ще напуснат страната, накрая ще си останете комунистите, ***, мафиотите и куките, да си живеете като неотрепки. Салют и приятен ден.
136
1
 
5
 
! Отговори
hajvanko преди 9 години
Az v Canada si pita maruhuanova biricka i spa kato Me4o puh.
135
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това тука няма да стане никога - разкриваемостта на милицията ще падне на 2% :)
134
6
 
23
 
! Отговори
DARK преди 9 години
Да легализират и коката и да се приключва с тая държава :D
133
10
 
18
 
! Отговори
Berlin преди 9 години
От коментарите си личи колко е назад българинът от нормалните нации. Хахаха... не са ви виновни политиците, затова че сте такива нещастници. :D
132
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Продукцията на Булгартабак , Пещерска и Карнобатска също е легална!Разликата е в ползването на държавните и евро пари чрез субсидии и проекти!Щях да забравя , ще секнат пари към сивата икономика и мафията!
131
8
 
12
 
! Отговори
111 преди 9 години
БОЖЕ, ПЪКЛЕНИЯТ ПЛАН ЗА ПО- БЪРЗОТО ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА 3/4 ОТ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТЕЧЕ С ПЪЛНА СИЛА. И ТО ПЪРВО ЩЕ СИ ОТИДАТ БЕЛИТЕ, ЗАЩОТО СМЕ НАЙ- РАЗГЛЕЗЕНИ ОТ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА. ПРЕДСТАВЯМ СИ ПЪК ТАКИВА ДРУСАНИ *** ДА СЪЗДАВАТ И ДЕЦА.
130
7
 
9
 
! Отговори
ш преди 9 години
големи отци станахте всичките било това било онова кои квото иска да си прави живота си е негов това било вредно онова било не знам си кво ходете на село и си копаите доматите това е наи полезно и жовеите до 150 години
129
1
 
11
 
! Отговори
младен преди 9 години
Е га и бутаниците тия ми ти американци!!!
128
7
 
18
 
! Отговори
нео преди 9 години
Светa е еднa помийнa ямa.......клошaри нaпушени нaркомaни *** и илитерaти. Къде ще му излезе крaя не знaм.....все по рядко имa нормaлни хорa.
127
10
 
9
 
! Отговори
жеко преди 9 години
преди всички реваха За легализирането , сега гледам коментарите и коренно различни мнения... който иска да пуши , също както с алкохола, никой не налива насила... всеки знае че е вредно
126
10
 
28
 
! Отговори
хамърхед преди 9 години
*** напушалки може и да се радват,но новината не е добра,правителството ще печели от търговията и от следващо лечение на зависими(ще кажете тревицата не е вредна) вредна е щом размазва възприятията.Познавате ли един,казвам един свестен и трезво мислещ човек който пафака 1-2 треви всеки божи ден?
125
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искат да зомбират народа си за да не прогледна в каква сатанинска държава е америка на злото