Д-р Хаус изправи на крака публиката на концерта си в НДК

Актьорът-музикант впечатли и с чувството си за хумор
12 юли 2014 11:48, Анисия Иванова
17
Д-р Хаус изправи на крака публиката на концерта си в НДК
Снимка, БТА

Хю Лори изправи на крака публиката по време на концерта си снощи в София. Зала 1 на НДК беше пълна и известният с ролята си на д-р Хаус актьор, който се изявява и като музикант, и като писател, предизвика възторга на почитателите си не само с музикалните си умения, но и с чувството си за хумор.

Публиката реагира с възторг още при появата му на сцената и при поздрава му на чист български : "Добър вечер, София".

"Д-р Хаус" показа, че е научил и други думи на нашия език по-късно, когато на сцената беше донесен поднос с чаши с уиски за него и групата му The Copper Bottom Band. "Наздраве", обърна се Хю Лори към публиката и добави вече на английски "Пия за вас".

Той пя, свири на китара и на пиано, танцува. Аплодисменти предизвика тангото на Хю Лори с едната от вокалистките - Габи Морено, докато двамата изпълняваха песента на Луис Армстронг - Kiss of Firе.

Овациите обра с изпълненията си и соул певицата Джийн Макклейн. В края на концерта хората бяха станали на крака и танцуваха, а бурните им ръкопляскания извикаха музикантите на бис. Звучаха много "стари" песни, които Хю Лори обича и не иска да бъдат забравени. Завеси и нощни лампи създаваха уютна, почти домашна атмосфера на сцената в голямата зала на НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
18
 
! Отговори
Лоша работа преди 9 години
Хю Лори е и писател - на български има преведен неговия роман "Търговецът на оръжие" - много добър трилър.
13
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Срам и позор за българския зрител да познава Хю Лори само като д-р Хаус. "Злостър, черното влечуго", "Джийвс и Устър", "Фрай и Лори" - едни от най-емблематичните английски хумористични поредици за всички времена.
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Aaaaaaaaaaaaaa, тоя е ненормалник беееее. Сега го гледам в тубата. Някой му е качил целият концерт от снощи НА ЧАСТИ. Дано да му сложат и субтитри. АЗ МАЛКО ХВАЩАМ АНГЛИЙСКИ, И ОСТАНАХ УДИВЕН ОТ ХУМОРА НА ХЮ ЛОРИ. МНОООГО ГОЛЯМ.
11
2
 
11
 
! Отговори
до 9 преди 9 години
Тея минуси ти ли ги нацъка бе Имами, заради такива полухора като тебе и *** ти майка сме на това дередже в България. Чул недочул байганьовеца разбирач и айдеее цъка минуси
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-трудното в една медицинска професия е да си диагностик, какъвто е д-р Хаус. Да разбереш каква е причината за болката или за болестта, само от симптомите и от оплакванията на пациента. За жалост ние нямаме кадърни диагностици. Предписват ни антибиотици заради зачервено гърло...ОБРАЗНО КАЗАНО!Т'ва е жалкото.А тоя който пише сценария на д-р Хаус е гений, заедно разбира се с Хю Лори- баш Доктора!
9
57
 
2
 
! Отговори
Имани преди 9 години
Не раэбирам эащо толкова се прехласвате пред специалиста по патоанатомия в толкова "гледания сериал"???? Които обработва стотици раэпорени трупове и раэложени телеса???!!!
8
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Просто Велик!
7
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бе кой цъка минуси и на този дълбок, истински и талантлив човек
6
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Започнах да гледам сериала по принуда. И се увлякох. Допадна ми образът на Хаус. Авторът на сценария трябва да бъде много доволен от избора на изпълнителя на ролята. Много е истински и това се дължи на личността на този талантлив човек! И в моята работа имаше хора, които знаеха много, не бяха накичени с пискюли, за да се забелязват, не бяха лишени от недостатъци, но не ги криеха. Бяха много специални. Актьорът покрива личността на героя си и показва, че човек може да бъде себе си категорично!
5
2
 
46
 
! Отговори
лол преди 9 години
жалко, че нямах средства за да съм там :(
4
2
 
53
 
! Отговори
тцЪ преди 9 години
Този човек е уникат! И като актьор, и като музикант, и като писател. На отишлите на концерта благородно завиждам (аз не успях поради ангажименти и ще ме е яд дълго време)
3
3
 
7
 
! Отговори
Редактор преди 9 години
И как по-точно работи по публикацията Анисия Иванова, като я копира от агенциите ли
2
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не го слушам, нито гледам сериала, но поздрави на всички негови фенове. Като прочетох статията и ми изглежда, че е била много яка обстановката там. Пък и уважавам, че е научил някой думи на български. Особенно "Наздраве" :)))
1
2
 
73
 
! Отговори
Applause преди 9 години
Много е голям. Respect !