Новак и Йелена се венчаха на остров Свети Стефан

Церемонията бе само в тесен семеен кръг
Обновена: 12 юли 2014 23:00 | 12 юли 2014 22:50, Красимир Ангелов
14
Новак и Йелена се венчаха на остров Свети Стефан
Снимка: Reuters

Сръбският тенисист Новак Джокович и половинката му Йелена Ристич, които сключиха граждански брак преди два дни, се венчаха днес в църквата "Свети Архидякон Стефан" на черногорския остров Свети Стефан, предаде Танюг.

Младоженците пристигнаха в църквата с черен джип, съпроводен от още два автомобила. Церемонията бе само тесен семеен кръг, а фоторепортерите не бяха допуснати до църквата.

Множество местни и чуждестранни снимачни екипи от няколко дни обсаждат Свети Стефан с надеждата да снимат моменти от пищната сватба на Джокович, наричана от някои медии "сватбата на века".

Единствено британското списание "Хелоу"обаче е получило изключителното право да документира събитието. По-рано Джокович каза, че списанието му е платило 500 000 евро за това право, и обеща да употреби сумата за хуманитарни цели.

Тенисист номер едно в света, който посвети титлата си от Уимбълдън на бъдещата си съпруга и детето, което очакват, каза, че за известно време ще се оттегли от тениса и ще се посвети на семейството си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Дедо му преди 9 години
Щом ще помогна на младите, отивам да се беся .А скътаните 28 лв. и 56 ст. ще завещая на партия ГЕРБ .Тя ще оправи България . Един път за винаги, те не останаха много държавни предприятия .БДЖ и Марица Изток Мините .
8
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много му е отвратителна физиономията -конска
7
10
 
9
 
! Отговори
Russia GO HOME преди 9 години
RUSSIA GO HOME ! Да живее Русия , а ние българите да умираме , а ? *** недни , продадохте България на тия руски поробители олигарси . Няма българщина във вас , само водка , руски песни , " ГЪЗПРОМ " , а къде остана България ?!
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Дедо му Вие сте вредни за финансовите върколаци които държат пенсионните и здравни фондове! Не стига ,че помните като слонове ами и сте и с крепко здраве и малко болести въпреки многобройните промоции на брошури и статии в "трета възраст" които ви пускаме!Я се засремаете и ако нямате наследници поне си оставете завещанието на някои и нашите фондации и секти промотирани от EU !
5
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
5Такива като теб кучета ги яли.Сори!Живота не е за аутсайдри.
4
6
 
16
 
! Отговори
Дедо му преди 9 години
Дреме ми за богатите къде си хвърлят милионите, кажете кога ще се вдигне пенсията ми, с 200 лв. едвам живея . Напишете статия за бедния пенсионер . 40 лв. хапчета, ток 50 лв. с 4 лв. как се наяждаш 3 пъти на ден .
3
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жълтурковците които ''оповестиха'' че хаскувскУтУ с дебелаша били канени на сватбата ДА СЕ ИЗВИНЯТ на читатлите си (стандарт нюз)!!!
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Страхотно място е остров Свети Стефан, както и цялата черногорска и хърватска ривиера. Препоръчвам ги на всеки, който има желание и възможност да пътува.
1
4
 
40
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Велик е тоя!Няма такъв непукист в цялата история на тениса. Няма да забравя как имаше Федерер 2 точки на свой сервис за да спечели някакъв полуфинал от Големия Шлем срещу него, и Новак просто ръкопляскаше на публиката след спасеният мач пойнт...демек отигра топката побеждаващо и спаси единия вариант за пробив и тръгна да вдига победоносно ръка, сякаш е спечелил мача.След това и го спечели накрая.Федерер не можеше да повярва!Пълен ***!А за 6 часовият бой с Надал на АО 2012 нямам думи!