Петте най-безумни такси на нискотарифните авиокомпании

Ако сбъркате буква от името си, има солена такса
29 юли 2014 18:09, Екип на Bulgaria On Air
10
Петте най-безумни такси на нискотарифните авиокомпании
Снимка: bgonair.bg

Нискотарифните авиокомпании непрекъснато увеличават пазарния си дял. В Европа той вече надхвърля 40%. Освен ниските базови цени на билетите обаче тези превозвачи изискват редица допълнителни такси. Вижте петте най-странни услуги, които предлага една от най-успешните нискотарифни компании – Ryanair.

Номер 5 в тази класация при Ryanair е плащането за текстово потвърждение на резервацията. То включва точния час на заминаване и пристигане. Цената е 4$.

На четвърто място е таксата за избор на запазено място. Тя варира между 8 и 25$, докато при повечето превозвачи е безплатна даденост!

Вижте повече за странните такси във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
до Сидни Австралият преди 9 години
До Анонимен в Сидни ?! Алоооу, Австралията, AIR се чете "Еър"! Да беше понаучил поне малко английски, да не говорим, че и българският доста ти куца...
4
1
 
8
 
! Отговори
до 5 преди 9 години
Абе калпак ти летиш с айрян еър от *** до кухнята и обратно, докато чистиш пода на някоя долнопробна закусвалня в някое зачукано американско село.
3
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пътувам често с РАЙЪНЕЪР и съм доволна от услугата им. Евтино и качествено. Мен ме устройва. Който не го устройва да пътува с КАТАР ЕЪРУЕЙЗ. Разликата в цената за една и съща дестинация е около 14 пъти.
2
13
 
10
 
! Отговори
Ванката преди 9 години
Ryanair не са ми взимали нищо за текстово потвърждение. ОК си е компанията, не е като малазийската...
1
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нали никой не ви бие с пръчка да се качвате на Райън Еър? Като сте толкова умни, летете с Емирейтс в първа класа, там е ол инклузив. Нискотарифните полети са съвсем отделна услуга от стандартните и не може да става дума за сравнение. Такива са правилата, ако не ви кефи - у лево!