Приказен сън по-близо до звездите в кръгла палатка

Перфектното място за спокойствие сред природата
20 авг 2014 14:39,
5
Приказен сън по-близо до звездите в кръгла палатка
Снимка: Hanging Tent Company

Палатката е едно от любимите приспособления на хората, които обичат излетите сред природата и имат силно изразен приключенски дух. В крайна сметка какво по-освежаващо от сладък сън под звездите в топъл летен ден?

Компанията Hanging Tent вече има предложение за всички ентусиасти, които искат да спят на открито, но не и да лагеруват по обичайния и скучен начин. Фирмата е разработила кръгла палатка, която може да се закачи за дърво и която предоставя усещането за свобода.

Палатката е наречена Roomoon и има формата на сфера. Пренасянето ѝ е сравнително лесно, а окачането може да стане на всяко подходящо дърво. Откъсването от повърхността на земята гарантира едно по-различно усещане и сън, по-близък до звездите.

Интересен е фактът, че кръглата палатка първоначално била проектирана от Руфус Мартин, който трябвало да изпълни задача в училище. Идеята за висящата сфера се развила и сега тя е достъпна за целия свят.

Вижте как изглежда един блажен излет сред природата.

Разгледайте кръглата палатка в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: природакръгла палатка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Палатката е готина, но технологията на висящата палатка се използва от много години в професионалния алпинизъм, където често се лагерува по отвесни скали.
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
то хубаво ама.... де е тоалетната
1
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На плодче ли се преструваш, миличко?