Как се пазарува от Ikea без кола?

Веригата предлага колела, с които да откарате покупките у дома
25 авг 2014 14:25,
4
Как се пазарува от Ikea без кола?
Снимка: bgonair.bg

Големите магазини обикновено се намират в предградията на градовете и хората пазаруват в тях, използвайки най-често личните си автомобили.

Шведската компания Ikea залага обаче на друго преимущество - строят се магазини в центъра на градовете, които нямат паркинги и хората не могат да достигнат с колите си.

В репортаж на Bloomberg се разкрива как може да пазарувате от такъв магазин и без да разполагате с кола.

Ikea предоставя колела за транспортиране на покупките до вкъщи, които всеки ползва безплатно в първите три часа. Несъмнено това е по-неудобен начин за придвижване с голям багаж, но пък винаги може да се извика и такси.

Вижте повече за малките централни магазини Ikea  във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До тримата плюещи отдолу, да бяхте прочели поне статията, там е написано: "строят се магазини в центъра на градовете, които нямат паркинги и хората не могат да достигнат с колите си"Където не са в центъра, много ясно че ще си с кола.
3
0
 
15
 
! Отговори
Gogo преди 9 години
Към журналистите: Новината не ви е точна. Това се предлага само в един от многото им магазини с Германия (~40) и е само експеримент. Дали ще се наложи ще покаже времето, но не заблуждавайте хората, че някой отива да си купи напримерно спалня или гардероб и си го пренася с врлосипед :)). Поздрави от Мюнхен.
2
1
 
18
 
! Отговори
удобно е, да преди 9 години
От нашата ИКЕА с такова колело ще се прибера за има-няма 5 часа, не повече, ако не ме блъсне някой на Околовръстното или на Цариградско, зависи откъде реша да мина. Аз съм от Надежда, сами си сметнете пътя. А после трябва и да го върна, а аз за втори път (с градския транспорт) да измина разстоянието до нас. Абе ако тръгна към 8 сутринта, до полунощ мога да успея с всичко, по груби сметки
1
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как ли, ами никак, защото там НЕ СТЪПВАМ повече. Такава сбирщина от китайски *** не бях виждал в живота си. А и скъпи.