Сълзи в очите при новината за братче или сестриче

Децата реагират бурно, като разберат, че вече няма да са единствени
Обновена: 29 авг 2014 15:03 | 29 авг 2014 15:03,
7

"Предизвестие за изгонване. Моля, имайте предвид, че ще трябва да напуснете до 27 седмици, когато новият наемател ще се появи на 29 януари 2014 г." Снимка: funtimeswithjoy.blogspot.com

Трудно е за децата, когато разберат, че ще трябва да делят любовта на родителите си с друго дете, дори и то да е тяхно братче или сестриче.

От distractify.com са подготвили комични снимки на деца, които спонтанно изразяват чувствата си, като разберат, че ще стават батковци и каки.

Техните родители пък са добавили и забавни надписи, които описват още по-добре емоциите им, които се събуждат от неприятната за тях вест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В България е точно обратното. Децата тормозят родителите си за братче или сестриче.Пример около мен-внучката ми скоро ще навърши 6 годинки. От повече от две години повтаря кога ще си имат бебе.И сега след един месец това бебе ще дойде и тя е много щастлива, и го чака с огромно нетърпение. За по-нататък не знам...
6
0
 
2
 
! Отговори
ярини преди 9 години
Значи на фотос 1 това бебе може да разбере, че ще има братче или сестричка? Глупости.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
оххх,чак аз се разплаках
4
2
 
6
 
! Отговори
BG преди 9 години
До Анонимен #3Въобще не е тъпотия. Това, че ти не познаваш не означава, че не е масово явление това. Зависи най-вече от възрастта на по-голямото. Ако е на 2-3г. може да не реагира, но на 7-8-9 повечето не искат - има даже и доста крайни изявления (от детето по повод бебе).
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
голяма тъпотия. Децата се радват като им кажат, че ще имат братче или сестриче. Аз не познавам нито едно дете или приятелско семейство с дете, което да е имало такава реакция. Дори напротив- децата ИСКАТ братче или сестриче. Поне при мен и всичките ми приятели е било така.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Знам една майка, която категорично не желаеше второ дете. Нейният съпруг и зълва й настояваха за второ.Тя започна да "обработва" детето си, като му втълпяваше, че ще бъде по-малко обичано, ако има братче или сестриче, че ще трябва да дели всичко с него и дори може да се наложи по-малкото да получава повече подаръци, защото по-малките ги глезят повече.Настояваш детето да я подкрепя, че не бива да има второ дете в семейството.Тази жена беше родила много трудно първото си дете.То остана единствено
1
1
 
21
 
! Отговори
Има и други реакции преди 9 години
Радостно нетърпение. Това се случва, когато детето расте сред възрастни хора и няма възможност да контактува с други деца. То очаква братчето или сестричето, с което един ден ще си играят заедно.Има и случаи, при които децата имитират радост при новината, че ще стават батко или кака.за съжаление, понякога възрастни хора се издевават за забавление с дете, което знае, че майка му е бременна. казват му: "Сега ще обичат по-малкото дете повече от теб." И сеирджийски наблюдават реакцията.