Светът през август в кадър

Вижте най-вълнуващите моменти в снимки през миналия месец
13

Актьорът Дачи Орвелашвили позира по време на 71-вия филмов фестивал във Венеция. Снимка: Reuters
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
8
 
! Отговори
... преди 9 години
Само една страна има полза от размирици в Азия, Европа, Африка. Само една страна разделя народите им и взема ресурсите им.
12
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Почти всички войни са на религиозна основа - Ирландия, Югославия, Сирия, Ирак, Украйна и т.н.Наводненията тепърва предстоят - причина са Фашистите - те капитализират печалбите на гърба на природата и социализират разходите - всички ги понасяме
11
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
войната в Украйана е католици с/у православниКатолиците убиват проваславните ни братя и сестри всеки денКакво чака ПутинМиговете къде саАко бях аз за 2 часа щах да съм опустошил Киев.. та и Вършава/щото там се крие проблема/
10
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия е на грешен път - липсата на демокрация и социализъм дърпат страната към упадък и мизерия
9
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако ме питат кой човек заслужава най-малко да живее на този свят, ще посоча Горбачов
8
5
 
5
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 9 години
До Анонимен 4Виж снимка 3. После си измий гурливите очички и виж снимки 7 и 10.Руснаците вече проумяха, ама ти си безмозъчен слепец, при това глух...
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Все "красиви" неща...тоя свят е сбъркан дано краят му е по скоро.
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен 4 преди 9 години
до 5:За политически консултации се плаща. Скъпо. Не очаквай да ти давам съвети или да ти разяснявам какво мисля за правилно. Нито в политиката, нито в медицината. Нещо много се опитвате да хитреете.
5
5
 
10
 
! Отговори
До Анонимен 4 преди 9 години
Баси задръстеното изказване! Горбачов е западен слуга и целта беше точно тази, която постигна плюс Нобеловата награда за мир в типично лицемерен стил. Най-справедливо според теб е да се свали законно избран водач (както беше в Либия, Тунис, Египет и другите цъфнали и вързали от Арабската "пролет"), да се наложи там демокрация във вид на фундаментален ислямизъм, да се подиграват с изисквания към Украйна за влизане в Империята ЕС и после да заклеймяват онзи, който е предложил нещо по-разумно?
4
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кога най-накрая руснаците ще проумеят какво става, ще застрелят Путин и Лавров и ще си спомнят какво са хуманността и справедливостта? От 1985 година, когато на власт дойде оня говнюк Горбачов, Русия върви все назад и надолу в развитието си. Сега им предстои пълна изолация от Европа и икономическа катастрофа и те пак се дуят и се правят на велики. ДОКОГА??? Съсипаха целия соцлагер и бившите републики на СССР. И все още не са си доказали колко са велики. Жалки са.
3
1
 
25
 
! Отговори
Julis преди 9 години
Майка можеби прегръща синът си за последен път, обляно в кръв семейство и едно красиво дете бягащо от ужаса на варварския ислямизъм.Защо хората си причинява всичко това?
2
7
 
17
 
! Отговори
за сн.3 преди 9 години
"Жена прегръща сина си, който се е присъединил като доброволец към специален батальон на украинското министерство на вътрешните работи. Доброволците положиха клетва за вярност към родината на специална церемония"И виждам, че въпросната женица реве от факта, че сина и се присъединява към батальоните на терористите от Киев решили да "изчистят" Украйна от рускоговорящи и руснаци.
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Снимка 13. Акъде е 50 дневната война в Близкия Изток ракетите на Хамас и бомбите на Израел ?