Един обикновен ден в Северна Корея

Как изглеждат метрото и ресторантите в Пхенян
2 сеп 2014 15:42,
173

Служителка на метростанция чака пристигането на влака. На чужденците обикновено им се позволява да вземат метро само за 1-2 спирки по линията "Чхоллима" в Пхенян. Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бе тъй като гледам хората в тоталитарната Северна Корея живеят по-добре от народа на демократична България.
122
1
 
11
 
! Отговори
мнение преди 9 години
Любопитна информация - през 2010 год. държавната телевизия на Северна Корея (единствената в страната) излъчва за първи път западен филм - Bend it Like Beckham, за да отбележи 10-годишнината от установяване на дипломатически отношения с Великобритания. Готови ли сте да живеете без интернет, с телевизия, която показва основно пропаганда, без възможност да пътувате, да се развивате както вие искате? И само да повтаряте като мантра колко велик е лидерът ви...
121
0
 
9
 
! Отговори
CA преди 9 години
До Анонимен " Не мога да разбера що стоят хората в България и се оплакват, защо не отидат да живеят в Париж или Лондон или Берлин. Айде взимай 1000 и тръгвай за Цюрих или Виена. "Като не ви бива да мислите - търсите да се хванете за запетайката или за цифрата и да се заяждате - това си е избиване на комплекс. Вникни в смисъла на това което съм написал - в БГ ако гледаш сериозно на себе си няма да се примириш да ти се подиграват с 300 лева заплата и ще намериш начин да заминеш -възможноста я има
120
0
 
9
 
! Отговори
мнение преди 9 години
Тези, които си мислят, че като отидат в Северна Корея, ще се пренесат един вид в НРБ отпреди 1989 год. дълбоко се лъжат. Култът към личността и верността към Партията в Северна Корея са придобили уродливи размери и който отрече това, явно е много наивен. В социалистическа България дори е била възможна известна критика към "несъвършенствата" на социалистическото общество, да не говорим за филмите, книгите и т.н. , които индиректно осмиват режима. Това в Северна Корея е абсолютно невъзможно.
119
1
 
15
 
! Отговори
darcas преди 9 години
Живеем в свободна страна уж - който иска в Северна Корея - да заминава, няма да го спре никой. Ама досега не съм чул българин да е емигрирал там. Виж в САЩ, Великобритания, Австралия и Германия имам много познати
118
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой можели да ми посочи линк със снимка на дебел кореец Ким него бройм
117
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изглежда спретнато и чисто.Но вероятно снимките са от места ,където се подвизава елита на Северна Корея.Облеклото им ми напомня на виетнамчетата ,който наводниха България по времето на соца.Бели блузи,черни панталони и поли.Сравнени с Южна Корея са на светлинни години една от друга.
116
3
 
4
 
! Отговори
vlady преди 9 години
Последният корейски император Ким Чен Ун е достоен последовател на Чингиз Хан, Тамерлан, династията Сукатай и др. средновековни азиатски тирани.
115
3
 
5
 
! Отговори
Антисоросоид преди 9 години
До ДарвинА ти знаеш ли колко диктатори, олигарси, борсови спекуланти, нацисти са си държали парите в демократична Швейцария, благодарение на които тя дължи своя просперитет?
114
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименако знаеш какви снимки съм виждала от САЩ ще хлъцнеш и то от централни зони на големи градове ама кръпките с ламарина от Ню Йорк ме разбиха--------------kakvi sa teia krypki s lamarina ma kiflo ?
113
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДарвинНе знам що за загубеняк трябва да си за да мечтаеш да живееш в Северна Корея,а не например в Швейцария.Направо не знам как още съществува такова откачено племе....Ти за Швейцария ли си мечтаеш. Според мен, Швейцария е една добре мечта за балкански ***. ОК, може да продължаваш да мечтаеш.
112
4
 
11
 
! Отговори
Дарвин преди 9 години
Не знам що за загубеняк трябва да си за да мечтаеш да живееш в Северна Корея,а не например в Швейцария.Направо не знам как още съществува такова откачено племе.
111
3
 
5
 
! Отговори
куче на войната преди 9 години
До свидетел Тя комунистическата армия си бе пълен *** спрямо Царската а днешната е *** дори спрямо комунистическата
110
8
 
9
 
! Отговори
до 134 преди 9 години
Сега България е зле, защото преди 70 години комунистите взеха властта и съсипаха България, и затова вече 25 години не можем да се оправим.
109
12
 
7
 
! Отговори
Антисоросоид преди 9 години
ИСКАМ В СЕВЕРНА КОРЕЯ!!!
108
0
 
0
 
! Отговори
сашо54313 преди 9 години
До 130разбира се ,че ще се отгърмя,приятелю...при подобна комуникация с откровен ***,като тебе...остава ли ми друг изход?!;)
107
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До свидетелами като толкова ти харесва соца върви да живееш там в северна корея.
106
19
 
15
 
! Отговори
свидетел преди 9 години
В България беше така преди 25г.:Имаше армия - бяхме недосегаеми, вътрешен ред и сигурност, социална сигурност, здравеопазване, образование, наука, промишленост, селско спопанство, СПОРТ, *** и турците си знаеха, ама много добре мястото.Нямаше, безработица, корупция, престъпност, наркотици, чалга, трафик на хора, бедни и богати
105
0
 
1
 
! Отговори
данте преди 9 години
До просто човектука ,просто хора няма...всички са от дяволи нагоре:)))
104
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да поставим другаря Ким начело на София и ще решим проблема с *** и снобите това е учен човек завършил в Швейцария като видим депотати да мият улиците със *** абе сичко ще светне