Като две капки вода

Любовта на бащите към децата в снимки
7

Снимка: tumblr.com

За любовта и връзката между майка и нейното дете се занае, че е ненарушима, безпрекословна и за цял живот. Макар и по-различна, тази на бащата е не по-малко-силна и вълнуваща.

Вижте една трогателна галерия, подбрана от AdMe.ru, в която бащи позират с децата си. Като две капки вода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Респект на медията днес за тази чудесна мини галерия! За добро или лошо децата се възпитават в най-голяма степен от примера на родителите си, и в много по-малка степен от това което им се казва и обяснява!
4
0
 
13
 
! Отговори
До №1 преди 9 години
Да прав(а) си. Радвам се, че има хора които разбират важността на бащата за децата. Някак си обществото има настройката че бащите са от второстепенно значение и майките са по-важни. В същото време искам да напомня, че бракът се състой от двама души. Със същата сила коментарът ти може да се приложи и за мамините дъщерички, които ако не звъннат няколко пъти на мама днес не могат. Не, не се заяждам. Аз също съм женен и имам прекрасна дъщеря.
3
4
 
4
 
! Отговори
Petar, NY преди 9 години
Do 1, kachestvoto na myjete se orpedelia ot kachestvoto na jenite....
2
4
 
8
 
! Отговори
leq преди 9 години
do 1: respect!
1
9
 
34
 
! Отговори
Браво!ЧудеснаГалерия преди 9 години
И много поучителна за онзи, който може да мисли.Нашенските мамини льольовци се готвят да ергенуват до 60-годишни, а когато имат връзка с момиче, треперят, да не би случайно да се обвържат. Убеждават жените, че бракът е отживелица.Само че, нация ще има, ако имаме мъже на място. А изграждането на мъжкия характер започва още от детската му възраст и примерът на бащата е незаменим. Докато мамините синчета се изживяват като център на света, други създават много деца и заемат жизненото пространство

Спонсорирани публикации