Tialoto.bg става на 10 години!

Сайтът отбелязва рождения си ден на 26 септември в Сердика Център София
Спонсорирано съдържание | Обновена: 9 сеп 2014 15:37 | 9 сеп 2014 15:37, Мария Дуковска
Tialoto.bg става на 10 години!
Снимка: tialoto.bg

Тази есен tialoto.bg става на 10 години!

Събитието "Влез си в tialoto.bg", с което ще отбележат рождения ни ден, ще се проведе на 26-и септември (петък) в Сердика Център София. Програмата, с която ще зарадват всички наши приятели и гости, започва в 17 часа.

За всички дами, почитателки на tialoto.bg, на този ден са подготвени кътове на партньори, на които ще можете да разгледате продукти, да получите консултация и да се забавлявате.

За доброто настроение на гостите ще се грижат звездите от Монте Мюзик - Михаела Филева, Били Хлапето, Прея и НикНейм, които ще ни изпеят най-големите си хитове.

Освен тях на сцената ще се изявят и танцьорите от танцова школа Pretty Dance Hall, с които ще потанцуваме заедно салса и зумба!

Към атрактивните демонстрации ще се включат и Kangoo Club Bulgaria. Те ще ни запознаят със спорта, по който всички са полудели!

Специално за вас ще бъдат събрани различни специалисти от сферата на здравето и красотата, които ще ви обърнат индивидуално внимание. Te ще ви посъветват какво да направите, за да се почувствате здрави, секси, самоуверени – за да влезете в tialoto си! Очакваме ви и ще се радваме да празнуваме заедно 10-годишнината на tialoto.bg!


Още от
Спонсорирано съдържание