Петима близнаци се родиха в пакистанско семейство

Съпрузите чакали дете 16 години
3
Петима близнаци се родиха в пакистанско семейство
Снимка: Reuters, архив

Пакистанско семейство, което бе бездетно от 16 години, неочаквано се сдоби с петима близнаци наведнъж, съобщава агенция ДПА.

Новородените са четири момиченца и едно момченце. Едно от новородените момичета починало в родилния дом в Карачи.

30-годишната съпруга на Захир Хан била в добро здраве. Семейната двойка е от южния град Кета, но Господ не ги дарил с деца в продължение на 16 години, въпреки че много желаели да имат потомство.

"Изключително съм щастлив, заяви бащата. Малко хора ще разберат какво е да чакаш цели 16 години своя рожба и изведнъж да имаш толкова много деца наведнъж!"

Това е вторият случай за по-малко от година в Пакистан, при който се раждат петима близнаци. Предишния път, през октомври, бял свят видяха три момиченца и две момченца в северозападния регион Малкаланд. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се съобщава дали жената е заченала тези деца след лечение и всякакви медицински процедури, или са "станали" по естествен път.Във всеки случай, добре е някои да помислят колко рискове крие омъжването на 13-14-годишни момиченца. Възможно е още тогава нетърпеливият съпруг да е предизвикал някакво усложнение, възпаление или Бог знае какво, та в резултат на това жена му не е могла да забременее толкова време.