Връщат на американец "Ягуар", откраднат през 1968 година

Автомобилът е отмъкнат преди 46 години в Ню Йорк
18 сеп 2014 17:52, Красимир Ангелов
4
Връщат на американец "Ягуар", откраднат през 1968 година
Снимка: Reuters

Възрастен американец, който сега живее в Маями, ще си получи обратно автомобил с марка "Ягуар", откраднат от него преди 46 години в Ню Йорк, съобщава Ройтерс.

През 1968 г. Айвън Шнайдер, който сега е на 82 години, за последен път е видял своя спортен кабриолет с марката "Ягуар" край дома си в Ню Йорк. Оттам той е бил откраднат от неизвестни лица.

По-нататъшната съдба на спортния автомобил не е известна, докато през юни тази година старият ягуар е бил разпознат по време на проверка на партида стари автомобили, които са били натоварени на кораб и предназначени за пазара в Холандия.

Докато обаче проверката приключи, ягуарът вече от два дни плавал с кораб към Холандия, където търсенето на стари луксозни автомобили е голямо.

Автомобилът вече е върнат в САЩ и много скоро ще бъде предаден на законния му собственик, който изгаря от нетърпение да види легендарното си возило.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: автомобилНю Йорк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако е гепан от дупнишките джамбази, вече са му върнали километража на по-малко от колкото е бил преди кражбата, сложили са му газово с течна фаза, субвуфер на "Пайнер" и са оставили касетка с "Доко Доко" в радиото... Съветвам собственика да провери за засъхнали сополи изтрити под седалката и да обърне внимание на вратичката на жабката, дали има остатъци от лепенка или повърхността е изгоряла на надпис "ЦСКА - СЕВЕР"
3
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво , да си види отново колата , когато е бил на 36 години
2
1
 
57
 
! Отговори
Веско Мариноф преди 9 години
МеВеРе-то в България е по-добро ! На часа ти казват колко струва да ти го върнат ...
1
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще бройка бабета с него.

Спонсорирани публикации