Кои са най-стилните булки на всички времена?

Първа е Грейс Кели, херцогинята на Кембридж е след нея
1 окт 2014 11:30,
32
Кои са най-стилните булки на всички времена?
Снимка: Getty Images

Покойната Грейс Кели - холивудската звезда, станала принцеса след брака си с владетеля на Монако Рение през 1956 г., е начело в класация за най-стилните булки на всички времена, пише в."Дейли експрес".

Второ място в листата, изготвена след допитване сред читателите на сп. "Брайдс", заема херцогинята на Кембридж Катрин. Десетки милиони хора по света проследиха бракосъчетанието й с принц Уилям през 2011 г., на което Кейт Мидълтън сияеше в рокля на дизайнерката на модна къща "Александър Маккуин" Сара Бъртън.

На трета позиция е Каролин Бесет, която през 1996 г. стана съпруга на Джон Ф. Кенеди младши.

Четвърта е преквалифициралата се в модна дизайнерка бивша певица от "Спайс гърлс" Виктория Адамс, по съпруг Бекъм.

На пето място е класирана екранната легенда Елизабет Тейлър с първия си брак с хотелиерския наследник Конрад Хилтън през 1950 г. Тейлър е минавала под венчило осем пъти и намира място в Топ 20 на най-стилните булки на всички времена още веднъж - на 15-а позиция с третия си брак с филмовия продуцент Майк Тод.

Следващите четири места в класацията заемат Кортни Кокс (със сватбата си с Дейвид Аркет), Салма Хайек (с Франсоа-Анри Пино), Присила Уагнър (с Елвис Пресли) и Мия Фароу (с Франк Синатра).

Десетата позиция е отредена на принцеса Ана с първата й сватба с капитан Марк Филипс през 1973 г. Следващите кралски особи в класацията са покойната принцеса Даяна на 11-а позиция и самата кралица Елизабет Втора на 13-а. Между тях на 12-о място се "промъква" кралицата на попа Мадона със сватбата си с актьора Шон Пен.

Амал Аламудин, около чиято съвсем "прясна" сватба се вдига светски шум през последните дни, не попада в класацията, тъй като тя е изготвена, преди британската адвокатка да мине под венчило с холивудската звезда Джордж Клуни.

Сред най-стилните булки на всички времена се класират също Кейти Холмс със сватбата си с Том Круз, Бианка Перес-Мора Масиас (с Мик Джагър), Жаклин Бувие (с Джон Ф. Кенеди) и Фара Фосе (с Лий Мейджърс).

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Кор преди 9 години
До РайнаТи си бъди където искаш - нямам чувства към теб със сигурност !:)Но говориш глупости и противоречия, което значи че си *** и за това не съм далеч от истината, защото е самата истина!Показал съм ти че кълнеш хората и си противоречиш сама!Защо си се развела, след като си имала сватба? Нали който е без сватба го оставят партнйорите! => Сватбата не е гаранция за неразделяне! Но, налагайки че ще те оставят без сватба - КЪЛНЕШ!После мъжът ти си мислел за теб със сигурност :)))))
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес.бг,Качете снимки от сватбения ден на всяка една от тези жени. Статия като тази, ако не е придружена от фотографии, е като манджа без сол!
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най силните булки на всички времена са младите и хубави те!!!!!!!!
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В статията описват световни звезди и личности, но *** стои в *** и се изказва компетентно :)))
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, вие дори и ваши снимки да сложат в статията, сигурен съм, че и тях ще ги оплюете.Гати и селянията! :)
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
амал ако се бе омъжила за някой друг а не за джорд клуни никой нямаше да я помни даже.
21
3
 
3
 
! Отговори
хас ям преди 9 години
Тая ли е стилна?Може опази.За Амал неможем да говорим въобще защото стила и стига само да се омъжи за милионер.
20
0
 
6
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
"стилна" не означава "красива+ а "запомняща се с маниери и вкус" ако е за красота Ким Кардашиян е много красива булка, обаче е пълна простакейша, докато даяна бе бляскава като поведение и имаше стил. това са две различин неща, правите ли разлика. От изброените само ЕлизбетТейлър е съчетавала и двете понятия.
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
виждам че тук отсъстват Оливия Уайлд или Ан хатауей, но пък са набутали Мия фароу и Салмахайек чийто сватби никой не помни вече. А Даяна заслужава да е на пъров място. Йоко оно също я няма тука. въобещ класацията е досат измислена
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значюююююююю, щом Амал не прЕсъства, значи това не е никаква класация, да се изготви НА НОВО!!!! Още днес!!!! Какво е това своеволие ? Как така ще изготвят класация, преди тя да се е омъжила ? Ами тя нали за това се омъжва, за да влезне в класацията!!!!!!
17
3
 
1
 
! Отговори
Райна преди 9 години
До Корнямаш ли чуството, че си далеч от истината?когато искам каквото искам ще съм, никой не може да ме възпрепятства
16
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
най-стилната булка беше красивата ми съпруга!
15
0
 
5
 
! Отговори
Стършел преди 9 години
Пропуснали са нашата Тоца с руснака.
14
1
 
0
 
! Отговори
Арети преди 9 години
Правилата эа поведението с високопоставени персони са съэдадени и съществуват от векове!!!Преэ годините те са се дораэвили, осъвременили и актуалиэирали!!! Кралският портокол е СИЛНО КОНСЕРВАТИВЕН (имам предвид херцогинята на Кембридж) - не виждам эа какъв стил говори авторката на статията!!!
13
0
 
6
 
! Отговори
* преди 9 години
Абсолютна измислена класация ...изобщо не виждам в нея японската принцеса с 14-килограмовата златна рокля ...Това да не е класация само за холивудки
12
0
 
0
 
! Отговори
Пипи преди 9 години
Всичко наложено се ползва от този който го налага!Мислете!
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брака е една опция като всичко останало в този кратък ироничен живот. Стилната жена е и стилна булка. Той не е необходимо, още по-малко задължително условие за намиране на сродна душа, но все пак не можем да отричаме красивата идея, колкото и пошли примери да имаме навсякъде
10
0
 
0
 
! Отговори
Туранага преди 9 години
До ЯБУАко аз спра да ги обичам, те ще изчезнат ли? :)))))))))Те са заслужения резултат за маймунската глупост! => те са неотменна част от баланса!!- четете статията и скачайте, а после на мен не ми остава друго, освен да се кефя на глупостта ви!
9
3
 
5
 
! Отговори
Туранага преди 9 години
Много обичам разводите после :)))))))))))))))1/2 са готови до 1г след "задължителната грешка" !!
8
0
 
6
 
! Отговори
Кор преди 9 години
До РайнаМи ти мила нищо не каза бе :))))))"И стилна булка понятието го покрих. Знам, че от деня на развода ни за мен мисли някогашният любимец." - в първото изречение е твоя комплекс, а във второто вярата ти!"А булчинската рокля трябва да се облече, поне 1 път в живота. Ако това отнемаш от гаджетата си, затова си сам." - противоречие: Ти нали си я облякла, защо си сама? :))))) - а защо кълнеш - за да "не отнеме на гаджето си това" и да бъде сам после и той ли?

Спонсорирани публикации