Маги Желязкова: Венета Райкова сее пошлост от екрана

"Бракът ми беше 13 г. компромис, сега съм истински влюбена"
Обновена: 1 окт 2014 16:46 | 1 окт 2014 16:42, Екип на Dnes.bg
17
Маги Желязкова: Венета Райкова сее пошлост от екрана
Снимка: Love Style

Маги Желязкова е готова на всичко за любимия си Георги, включително да се омъжи за него и да му роди дете. Това разкрива самата тя в интервю за списание LOVE style.

„За първи път в живота си съм истински влюбена – категорична е Маги. Моят брак беше 13 години компромис. Не съм харесвала много неща, но съм се съобразявала в името на семейството и детето", разказва тя.

Един ден се скарахме със съпруга ми и той ми каза да си събера багажа и да се махам. Бях страшно обидена и отидох на морето при мои приятелки в Поморие. Георги беше там с кучето си. Нашата връзка започна от този момент. Той е по-доброто мое бъдеще“, споделя Маги.

Тя говори откровено и за отношенията си с Венета Райкова, с която бяха заедно във ВИП Брадър 2.„Нямаме лична вражда. Ние имаме непоносимост една към друга", признава Желязкова.

Не обичам този тип журналистика и не ми допада тази пошлост от екрана, когато гледам Венета Райкова. Искам да виждам водещи, които са интелигентни, влизат по-навътре в тематиката и имат доста по-богат речник от това да питат: “Колко ти струва еди-кое си?“, Имаш ли диаманти?“, „Кой ти купи тази кола?“ и „С кого си спала?“. Не харесвам Венета Райкова като водеща още от самото начало. За мен „Голямата уста“ е бледо подобие на „Горещо“ от 90-те години“, категорична е Желязкова.

Още светски новини четете в Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Маги Желязкова: Венета Райкова сее пошлост от екранаИ от фейсбук,всеки ден разбираме какво яде,кога се къпе,на ракия и салата ли е,какво си е купила,кога пие кафе,няма такава простота,
9
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Физиономията й се е изопнала от ботокс... За Венета е права, но и тя не е стока.
8
14
 
18
 
! Отговори
ivan преди 9 години
Тази Маги е не по-малка к*,нещо повече дори.
7
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За Райкова е много права.Не само пошлост, ами и селяния и първични страсти.Преди си мислих, че се прави, ама тя наистина се интересува само от футболни съпруги, силикон ...май друго няма.А бе като цяло много проста жена е Райкова, тя за тва е и толкова добра.Всичките кифли, футболни *** и охранители се натискат да и гостуват.
6
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
по статията работи самата Маги Желязкова ...
5
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мутреси.
4
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само в годните джуки ли има силикон или и в долните ?
3
5
 
65
 
! Отговори
Хохо преди 9 години
Вие прочетохте ли какво казва Желязкова. Този тип жени не могат и секунда без мъж. Съпругът и я изгонва, тя хуква към морето с приятелки и там някакъв си разхожда кучето - и хоп - това е нейното бъдеще. Яко - не живот а жива романтика - нито секунда свободна - все пак трябва някой да се грижи за нея, макар че ми изглежда и звучи свястна.
2
3
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Венете е *** , ама и тая не остава по долу ...
1
3
 
60
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
съгласна съм с мнението на Маги, Венета е пародия на журналистиката