Природните чудеса на Норвегия

Фотограф на Ройтерс запечата най-красивите картини от северната страна
Обновена: 1 окт 2014 20:20 | 1 окт 2014 15:36, Красимир Ангелов
19

Снимка: Reuters

Фотографът на Ройтерс Янис Бахракис пътува до Скандинавския полуостров, за да запечата най-красивите природни картини на Норвегия.

А наистина има какво да се види – от прекрасното Северно сияние до красивите води и планини. Насладете се и вие на красотата на Норвегия в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Норвегияприрода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
до Ив преди 9 години
Забрави да споменеш, че сами си харчат парите от петрола. Американците все още не са им направили някоя война.Иначе е много красиво, ходила съм там, най-точно различно е.
5
1
 
6
 
! Отговори
Ив преди 9 години
Хахахах, какви коментари, смешна работа. Природата е далеч от скучна, норвежките планини ги наричат скандинавските Алпи. Природата е прекрасна, хората си я пазят и обичат. 70% от територията е планини и гори. Данъците са високи, но и стандарта е висок, от най-високите в света. И с високи данъци хората си живеят в пъти по-добре от много други напреднали държави. Постоянно е облачно в UK, не и в Скандинавия, това са митове. Летата са меки и може да е слънчево седмици без прекъсване.
4
0
 
2
 
! Отговори
уе преди 9 години
на студ не ,виж Еквадор е друга бира
3
0
 
5
 
! Отговори
az tam преди 9 години
Бедни, мрачно и с 60 % замъци (на 320 лева заплата разбира се) Как да не емигрират зимата горките на Филипините примерно :) А ние си се печем тука на слънце и гледаме Доган и пеевски по телевизията ... кеф :)
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-голямото богатство на Норвегия е Варг Викернес, нали varg1?
1
2
 
16
 
! Отговори
? преди 9 години
1,ти ходил ли си в Норвегия изобщо?!?