Мазана филия с бира, хм...

Вече се предлага конфитюр с вкус на пиво
18 окт 2014 14:42, Александър Попов
7
Мазана филия с бира, хм...

Почитателите на бирата в Италия вече ще могат още на закуска да погалят небцето си с вкуса на любимата напитка благодарение на местни пивовари, които са го пресъздали в конфитюр, пише в. "Дейли стар", цитиран от БТА.

"Бира спалмабиле" или "Бира за мазане" се предлага в две разновидности - с вкус на светло и тъмно пиво. Конфитюрът не съдържа алкохол, но е с достатъчно бирени нотки, за да пресъздаде специфичния вкус на истинската напитка.

Собственикът на пивоварната Клаудио Лоренцини казва, че бирената паста подходящо се съчетава с разядки и сирена, и също така може да се използва за декорация или пълнеж на сладкиши, торти и сладоледи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: бира
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
гадно преди 9 години
Конфитюр от скапани плодове и с мирис на бира, която прикрива, че е развален.
4
0
 
5
 
! Отговори
c преди 9 години
скоро ще продават и ***.и в кутиика взимаш употребяваш и си мислиш че си е.ал, аи сиктер с простотиите им и искуственните им *** с цел само за печалби,ако ще е бира да е бира и ако ще е онова другото то нека си го нахендриш както си требва
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А бирата ще е с вкус на ягоди.
2
0
 
3
 
! Отговори
* преди 9 години
Кой знае каква е химия
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
все едно да пиеш бира с вкус на конфитюр от моркови, като подсилваш с водка от алабаш! НАЗДРАВЕ! наистина изтънчен вкус заздрав стомах и запушен нос!