Сватбената рокля на Амал вече се продава

Моделът стана част от колекция на Оскар де ла Рента
Обновена: 18 окт 2014 17:54 | 18 окт 2014 17:54, Екип на Bulgaria On Air
7
Сватбената рокля на Амал вече се продава
Снимка: Bulgaria on Air

Булчинската рокля на съпругата на американския актьор Джордж Клуни  - Амал, е пусната в продажба. Разбира се, не става въпрос за оригинала, притежание на адвокатката от ливански произход, а за същия модел рокля на известния дизайнер Оскар де ла Рента.

Модният дизайнер пусна за продажба вдъхновената от госпожа Клуни сватбена рокля като част от своята есенна булчинска колекция за 2015 година.

Оригиналната рокля на Амал се различава по някои детайли, защото е била изготвена по поръчка. Тази, която се продава обаче, въплъщава цялата елегантност на сватбената рокля на съпругата на холивудската звезда. Пищният модел на известния дизайнер – дълга бяла рокля, покрита с френска дантела и ръчно зашити перли, с диамантени детайли и дълъг воал, обшит с дантела.

Творението на дизайнера Оскар де ла Рента е струвало на младоженката 11 290 долара. Не се съобщава цената, на която ще бъдат продавани репликите на сватбената рокля. Самата Амал твърди, че с Джордж Клуни са потърсили услугите на именития дизайнер, тъй като искали романтична и елегантна сватба, който да улови това настроение в една рокля.

36-годишната британка, която е адвокат по човешките права в Лондон, сключи брак с Джордж Клуни в края на септември. Двамата се венчаха във Венеция на закрита за медиите

 Още видеа от "Микс" на Bulgaria on Air гледайте ТУК

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
досадно, по- досадно, статии за Джордж и Амал некви си
4
0
 
4
 
! Отговори
Арети преди 9 години
Социалното неравенство ШОКОВО се раэтвори към двете крайности, към двата полюса - нагоре към свръхбогатството и властта, и надолу към деградираща бедност и иэолация!!!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
2. Ох , ама те мързи да прочетеш статията !Дизайнера вече пуска в продажба този вид булчинска рокля , като модел на 2015 година !Амал не си продава нейната рокля . Тя е специална поръчка и изработка , специално за нея . Сега дизайнера прави и други подобни рокли .. И ги пуска за продажба !.Заглавието подвежда , не е написано пълното значение !
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Джорджи нещо се е стиснал за рокля. Впрочем, вероятно тя сама си я е купила.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ех, че хубава!