Македонско куче простреля ловец

Инцидентът станал в неделя край град Пробищип
20 окт 2014 22:42, Красимир Ангелов
59
Македонско куче простреля ловец
Снимка: Булфото, архив

С рана в главата и мозъчна травма завършил лова 69-годишен ловец от македонския град Пробищип. Причината е необичаен инцидент, в който главната роля играело кучето, съобщи македонското радио Канал 77.

По време на неделния лов край Пробищип трима ловци седнали да си починат. Едно от кучетата им, минавайки, бутнало пушката, която гръмнала и улучила ловеца в главата.

Пострадалият е откаран в болница, където лекарите констатирали мозъчна травма и открита рана на главата.

Случаят е докладван в местното управление на полицията, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
www преди 9 години
До Маке кучеИ това е само едно куче. Ти си представи авджиите им какви пуцачи са :)Иначе, ако трябва да си говорим сериозно, такива инциденти се случват. Една от основните мерки за безопасност при лова е "викачът" да е със светлоотразително облекло и да се знае абсолютно точно къде е във всеки момент от време. Дружината да се движи на фронт, да няма пияни лица и да не се оставя заредено оръжие. Да не говорим за заредено и запънато. Може вятър да духне, животно да пребяга или просто да падне.
38
0
 
1
 
! Отговори
Маке куче преди 9 години
И при кучетата по-велики от македонските нема. Взело пушката, прикладвало, прицелило се и бум в главата (бутнало пушката-айде бе). И то от злоба, че ловеца пие, па на него не дава. Даже ловеца се мислел за по-велик от кучето. Скоро очаквам главния герой да е македонски петел, нацелил с РПГ танк.
37
0
 
2
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
Аииидееее са макетата ще обвният кучето че работи за България и че има цяла кучешка армия която им превзема страната, а и на всичко отгоре не говорили "макетски" а чист Български. Демек кучетата работят за България. хе-хе-хе :-)
36
0
 
0
 
! Отговори
Ловджия преди 9 години
До Анонимен 45Живеем пълноценно, ако някой отнесе заблуден куршум, какво пък, по-добре така отколкото да лежиш в *** години наред, както обичайно свършва вашата порода.
35
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Ловджия Пушките са Ви само за алиби, за да се напиете. Вие сте едни въоръжени алкохолици, които падат в жертва на собствените си хайванчета.
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За това пушка не се подпира на дърво или пън и не се оставя със затворена цев.
33
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еййй простотията братче. Тя не ходи просто по хората, тя ходи по БАЛКАНЦИТЕ!!! Ловните пушки се чупят на две и се носят така, че да се предотвратяват точно такива инциденти. Ловец ми бил. Аман от ***.
32
0
 
9
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Мозъчната травма си е била отпреди.
31
10
 
2
 
! Отговори
Ловджия преди 9 години
Болест, молест, нищо не можете да направите, ние имаме пушки, а вие нямате топки. Много неравна ситуация.
30
1
 
10
 
! Отговори
. преди 9 години
Pa ja mislim deka kucheto bilo e bugarski shpionin , samo so hitrost moje da se narani antichki makedonec , pa site znaiat nie sme specialski narod imame silata na herkules , burzinata na speedy gonzalez i uma na anshtain ..do edin veliki antichki mAkedonci :D
29
10
 
7
 
! Отговори
Ловджия преди 9 години
Какво сте гракнали бе, ако не сме ние да респектираме зверовете, ще ходите на планина събота и неделя ама на върба, ще ви изпапкат на втората крачка. Само по моловете щяхте да киснете, и потрайте още 20 години ще видите че съм прав. Знам ви аз вас, отивате на някоя еко пътека, с пейки, с кофи за ***, радвате се на "природата" и съжалявате колко е претъпкана планината. Истинска гора не сте виждали, такива като вас ходим да вадим зимата от преспите, щото си мислите че природата ви обича. .
28
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това по чие описание е станало точно така? сигурно кучето само си е признало, щото другите все още не са изтрезнали
27
3
 
24
 
! Отговори
мнение преди 9 години
Ловът за удоволствие е едно от най- големите човешки извращения в днешно време. Това са хора абсолютни егоисти, на които не им пука за чуждата болка
26
3
 
30
 
! Отговори
Кучето преди 9 години
Ловът не е спорт, а чивешка жестокост! Както бе казал народът: "Който нож вади от нож умира." За мен ловджите са компексари без мъжество, които няма по какъв друг начин да се докажат. Да не говорим, че да убиеш невинна сърничка нищо не доказва...
25
0
 
30
 
! Отговори
t-rex преди 9 години
Най-вероятно са се напили, не са спазили мерките за безопасност и са се оправдали с кучето. Каква е тая пушка дето ще я бутне кучето и тя ще гръмне?
24
0
 
18
 
! Отговори
Фън! преди 9 години
Няма такава стаитя, просто не е истина!Това заглавие влиза в личната ми колекция, наред със заглавия като "Глиган отхапа мигача на Москвич"..... и други.
23
2
 
19
 
! Отговори
shrek преди 9 години
Кучето е 100% българско!
22
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така им се пада на всички ***, които стрелят по невинни създания и това го наричат "лов".
21
0
 
36
 
! Отговори
BG преди 9 години
Искам да потвърдя мнението на хммм, бил съм няколко пъти на конференции където е имало македонци - не знам дали е от генетиката или от какво, ама наистина такива *** *** не съм срещал ! Като уточнявам че все пак бяха хора на възраст и то с професорски титли !За отношението им към българите да не говорим - "кривокраки татари - монголи с дръпнати очи" :)))) Дето няколко пъти ги били "завладявали и поробвали" :))))
20
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tака е -велика нация,велики кучета!Всичко е произлезло от Македония.