Нереално реалният свят на татуировките

Руска художничка твори истински шедьоври
21 окт 2014 18:00, Красимир Ангелов
31

Снимка: Valentina Ryabova

Руската художничка Валентина Рябова създава истински шедьоври в татуировките.

Нейните рисунки по кожата са най-разнообразни – от брутални сцени на насилие до напълно невинни картинки, като катерица, която се храни, или момче, което кара скейтборд.

Каквито и да са татуировките на живеещата в Санкт Петербург художничка, те са толкова добри, че човек почти може да забрави, че те са рисунки върху кожата.

В следващата галерия може да се насладите на творчеството на Валентина, а ако ви харесва, още нейни творения може да откриете в профила й в Instagram.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: художничкататуировки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
evgobul преди 9 години
До бай Тъпчо: Evalata!
20
4
 
2
 
! Отговори
айдее преди 9 години
акде скачайите, страхливци, мищоци и дребнави човечета !!сега ви се е паднало да сте анонимни и да плюете !много ми е чудно, защо никой нищо не ми казва в лицето като ме види, а онлайн е голям отворко??да не би да се дължи на това, че сте гола вода ***, ааа ?
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Специалистите:Аз съм много надарен мъж, но нямам тату и се чуствам много комплексиран.Имам един въпрос и ви моля за съвет.какво да си зографисам на оная работа -питон или телескоп?Знаете ли ателие в Бг за тази услуга?
18
7
 
2
 
! Отговори
ей 19 преди 9 години
знайш ли ако те сбарам на някой мач в София как ще те разсмея...а ?
17
4
 
10
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
Абе едно време само проститутките от варненското пристанище и пандичиите софийския градски затвор се татуираха . Явно модата е плъзнала по света!
16
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ние комплексираните, потиснати мишки, Ви благодарим на Вас, шарените, бръснати клоуни, че ни разнообразявате деня и го правите по-весел! Аз Ви благодаря за настроението, което носите със себеси- не Ви обиждам! Лошо на татуиран не съм казал и няма да го направя- света има нужда от смешници!
15
13
 
11
 
! Отговори
бачо Кико преди 9 години
аз пък имам десетки татуировки и никога абсолютно никой не ми е казал нищо лошо на улицата, явно тия с негативните коментари ги изразяват само в интернет, на улицата са малки комплексирани мишки :)само ограничените типове със старовремско соц възпитание не разбират това изкуство
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки си има някакво свое разбиране за нещата. Това не означава, че трябва да си налага мнението върху останалите. Ако ти харесват татуировки - правиш си. Ако не - подминаваш. Свобода на изразяването. Тези комплексирани екстремисти, които само критикуват и дават акъл, кое било добро, кое не, не са желани от никого. Те се опитват да ви направят като самите себе си -малки, подтиснати, комплексирани хора. Никой няма нужда от вашето мнение.
13
1
 
29
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Ама тез татуровки понекога голема работа вършат бе,бажанака щото коса нема и се мухи го кацат на главата та кат ги плеска и клати масата та разлива мастиката и са чудихме кво да прайме па зех го заведах на такова место дет му напрайха един паяк отгоре и сега ни една муха го не каца-кат видат паякат и бегат да ги не фане ама понекога балдъзата го плеска с палката за мухи щото мисли,че нещо го лази ами уж знай ама забравя бе
12
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименПо твоята логика Бог не харесва и дрехите щом си се родил гол,ама ги носиш нали?
11
18
 
4
 
! Отговори
истината боли преди 9 години
Кой нема татус, не е мъж!
10
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не ви ли е скучно да сте толкова ограничени бе хора, татусите били зле, музиката гадна, филмите ***, културата пропаднала....Вие как живеете, от работа вкъщи ли? Явно ви липсват приятели и социални контакти, за да сте такива хейтъри...
9
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чалгаджийница - даваш няколко стотин долара (най-малко),да си шариш кожата,а след това даваш тройно повече пари и изпитваш болказа премахването.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
3 е най-добро
7
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Извращение с кожата. Криво разбране за култура. Противоестествено. Против природата.Ако Господ харасваше татуировките, всички щяха да се раждат с такива.
6
9
 
19
 
! Отговори
Точно! преди 9 години
С две ръце "ЗА" - чалгата и *** си личат от 2км. по татуировката. Нека се издават да не си губим времето в заблуждения! Благодаря на художничката, че ги изравя като попови прасета от тор. Може да са много красиви ама си имам мнение за хората с боя по кожата. Веднъж изчетох цял комикс по тялото на един швед на плажа- той доволен, че са го забелязали, а аз доволен от клоуна с глупостите за цял живот по кожата... Гладко избръснати, крака, ръце, изписани и оцветени- любимите ми ходещи анекдоти
5
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига с тия досадни реклами писна ми
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Красимирчо Ангелов, КИЧ та дрънка е това твоето "изкуство".
3
9
 
13
 
! Отговори
Горо преди 9 години
До Анонимен 2Няма как да откриваш каквто и да било, по изцепката ти на мига става ясно че си пълен аутсайдер в живота и рядко излизаш от вас
2
0
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
цъкнете в Гугъл "огито черпи татуировка" за да видите местното изкуство на какво ниво е !