За годишнината - скъпа вечеря, цветя... Не, секс!

2/3 от двойките празнуват под чаршафите
21 окт 2014 22:45, Александър Попов
6
За годишнината - скъпа вечеря, цветя... Не, секс!
Снимка: Reuters

Забравете скъпите вечери и купищата цветя - две трети от двойките празнуват годишнината си с интимни ласки, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване сред 3835 души, направено във Великобритания от сайт за секс играчки.
 
Данните от допитването разкриват, че 66 процента от двойките честват годишнината си, "мачкайки чаршафите".
Анкетата обаче показва, че под "годишнина" британците имат предвид различни събития. За 36 процента от анкетираните това е датата на сватбата, а за 22 процента - денят на запознанството или първата им среща. Една на всеки 25 двойки отбелязва годишнина от първата целувка или първия полов акт.

Авторите на проучването са установили, че 68 процента от двойките винаги правят секс на датата, на която отбелязват годишнина, докато останалите 32 процента не си правят труда да се отдадат на половинката си.

Годишнината е изключително важна за 89 процента от двойките, като изненадващо повече мъже, отколкото жени - 60 срещу 51 процента, я смятат за такава, и съответно влагат по-голямо старание в отбелязването й.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: секс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
8
 
! Отговори
Бо преди 9 години
И ние мачкахме чаршафите с жената едно време на годишнините! Сега е демоде - мачкаме таблетите!
3
1
 
22
 
! Отговори
бай Х преди 9 години
- Моят приятел постоянно ми се сърди по време на "онази седмица от месеца", защото не правим секс? Какво да направя, за да престане? - Спрете да я наричате "онази седмица от месеца" и почнете да я наричате "седмицата на свирките".
2
2
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 9 години
Ако после ще се доказваш и под юргана, недей да преяждаш.Най-добре е малко мезе с някоя и друга чашка за отскок. После доказваш, че си все още полов атлет и едва след това, ако все още имаш сили и не си заспал, може да станеш и да хапнеш по-обилно. :)
1
2
 
5
 
! Отговори
... преди 9 години
До Анонимен 1 ,aide pak nameci ....hahahha