Красавици по шампионски: Лудогорец – Базел

Марияна Дякова срещу Лаетития Гуарино, изборът е ваш
22 окт 2014 16:30, Красимир Ангелов
45

Марияна Дякова. Снимка: Булфото
Лаетития Гуарино. Снимка: Reuters

Общо гласували: 948
Марияна Дякова
74%
Лаетития Гуарино
26%

Тази вечер българският шампион Лудогорец излиза в решителен трети мач от своята група в Шампионската лига. След две загуби от колосите Ливърпул и Реал Мадрид, дошли след повече от добра игра, сега за тима от Разград няма друга алтернатива освен победа над Базел, която да остави живи шансовете за едно от първите две (или в най-лошия случай за третото) място в групата.

Мачът е от 21.45 часа на националния стадион "Васил Левски", който отново ще бъде пълен, за да подкрепи шампиона на България. До този момент двата отбора са изиграли по два мача в групата, като разградчани загубиха от Ливърпул и Реал Мадрид с по 1:2, докато швейцарците паднаха от испанците, но успяха да победят като домакин англичаните.

По традиция ние ще ви предложим едно по-различно гласуване, като ще противопоставим две красавици от двете страни, за да видим кой ще победи на нежния фронт.

От едната страна е красивата съпруга на национала и футболист на Лудогорец Светослав Дяков – Марияна, а срещу нея смело ще изправим Мис Швейцария 2014 Лаетития Гуарино. И така – изборът е ваш!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вижте какво ще ви кажа: Първо: и аз имам хубави и лоши снимки ; Второ : гласуването е най-*** в историята - да се сравняват 2 жени, щото мъжете им играят футбол (баси); Трето - Марияна е вишистка, а оная сигурно не вижда по -далеч от циците си...е в такова нещо да сравниш някой - разбирам...интелект нещо, работа, ама коя е по-хубава...ццц. И то да даде мнение някой си Анонимен. Да ви кажа на Летицсия и дреме за гласуването, ама българи да хулят българи - племе такова, неблагодарно. !!!
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
35,На теб българка не ти се полага. Явно си роден от такава, каквато описваш. Това обяснява всичко. Стой си там, където си и разваляй генофонда на някоя друга нация.
30
2
 
3
 
! Отговори
jjjjjjjjjjjjjjjjjj преди 9 години
Ei kak moje da kajete koiq e po krasiva razli4ni xora razli4en vkys za ednin ednata e xybava za dryg drygata
29
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
Vie ste mnogo zagybeni xora kakvo e tova glasyvane. Po to4no e prost tozi koito go e poblikyval de no tova e dryg vapros .
28
2
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
тия и двете са мнооо грозно !!!
27
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Благодаря, за съвета да си ходя- вече съм го изпълнил :Р НИКОГА няма да кажа нищо хубаво за българката- тя е пар$ал, забършете с нея и си вземете чужденка! Бягайте зад граница и спасете българското! Иначе сте обречени да живеете сред столипиновски орландовец от Максуда със златни зъби, *** венци и екваториален тен по ястребовата му кожа, татуирана с имената на бивши гаджета. НашЯнската чалгарка си личи отдалече. Не съм писал нищо за *** и ДПС и Пеевски- няма за какво да ме баннете!!!
26
3
 
3
 
! Отговори
ciganska imperiya преди 9 години
kakvi kolosi bre tesa slabaci
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе супер сме си и сме хубави и сме умни, само че нямаме самочувствие, защото има винаги разни ***, които се опитват да ни с. духват като тия под мен. Аз съм горд и се гордея с Страната си, вие като не сте имате правото да се изпарите на момента! Амин!
24
0
 
3
 
! Отговори
До последните двама. преди 9 години
Спокойно бе маскари, майтапя се, не виждаш ли че съм написал -любима европейска държава, ри какво си мислиш дали е само заради сиренето или шоколада? Знам че са хубави, просто вкарвам малко смях във скучния репортаж. И не съм женен да те успокоя.
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес такива л. а. й. н. а. р. и като вас няма никъде!!! Значи ако си за Лудогорец те цензурират а Неандарталците под мен може да с. е. р. а. т на воля така ли?
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
българката е супер красива, другото даже е в тъмна обстановка и не се вижда да не ни пуаши мноо
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименMnogo ste pretenciozni ,koi znae kakvi debeli grozotii imate vav vas no vijdash li tiq bili grozni. kompleksari mnogo si e hubava i estestvena jenata. imam chustvoto ,che samo fanraziori i chekidji(homo) komentirat.
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 27поразходи се из улиците на цюрих и пак говори.. по планинте има мутанти но отдавна генфонда им е отворен и в резултат има невероятно швейцарски момичета. изобщо няма място за сравнение..
19
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нали знаете къде започва Швейцария? там къде кравите започват да стават по хубави от жените.. то и наще на там са се запътили но все още има някакъв минимален шанс! да ме извиняват швейцарците, любима държава са ми ама:))
18
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На мен българката повече ми прилича на травестит, ти ако си и роднина - друг въпрос
17
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българката е супер в сравнение с травестита, на който приличат хейтърите под мен!!!
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Антонов - знам!
15
0
 
0
 
! Отговори
Antonov преди 9 години
До АнонименОказа се прав, приятелю..... XD
14
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никога не бих гласувал за татарката!
13
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще си гласувам за нашето, разбира се.