Звездна сватба висша мода

Булчинската колекция на дизайнера Oscar de la Renta
22 окт 2014 18:07, Теодора Драгоева
0
Звездна сватба висша мода
Снимка: Oscar de la Renta

Ако трябва да определим най-коментираната сватба, превърнала се в събитие на годината, това определено е бракът между Джордж Клуни и Амал Аламудин, вече Амал Клуни.

Съпругата на бившия „вечен ерген“ демонстрира изключителен вкус при избора си на рокля за големия ден.
Доминиканският дизайнер Оскар де ла Рента, който почина вчера, изработил по поръчка рокля на госпожа Клуни и даде възможност на своите клиентки да се докоснат до подобие на модния шедьовър с една от последните си колекции.

Последната сватбена колекция на дизайнера акцентира върху специален модел, който пресъздава роклята с ниско рамо на Амал, изработена от фина дантела с флорални мотиви.

Към линията за 2015 на Oscar de la Renta присъстват и силуети за модерната булка, решени в значително по-къси дължини.

Фината перфорация на различни материи внася усещането за движение в класическия А-линеен силует, а асиметрията в кройките загатва за симбиоза с нежни V-образни деколтета.

Вдъхновението от Амал Клуни определено откроява настроението в сватбената колекция на Oscar de la Renta – линията се характеризира основно с романтични рокли в пищна орнаментика и класическа бяла палитра.

Дизайнерът, известен със своите женствени и дръзки модели, e завършил булчинската стилистика със специален букет от бели цветя.
Всички предложения от сватбената колекция на Oscar de la Renta можете да видите в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари