Най-големите модни грешки на мъжете

Които жените ненавиждат
30 окт 2014 21:48, Теодора Драгоева
16
Най-големите модни грешки на мъжете
Снимка: rantlifestyle.com

Ясно е, че жените се интересуват повече от външния си вид и от своето облекло в сравнение с мъжете. Дамите са по-суетни, но това не означава, че мъжете имат извинение да изглеждат смешно или нелепо.

Факт е, че има мъже, които показват тотална липса на интерес към начина си на обличане и това обикновено дразни дамите около тях.

Вижте кои са най-големите модни грешки на представителите на силния пол, които могат да отблъснат и най-влюбената жена:

Чорапи, които не съответстват на обувките

Бели чорапи - черни обувки е класиката, която описва мъжа без никакъв вкус. Интересното е, че има мъже, които иначе се обличат добре (и са хетеросексуални), но продължават да допускат тази грешка и далеч след пубертета. Съветваме мъжете да избират чорапите си в близък до обувките си цвят.

Тениски с големи, цветни щампи

Всяка една жена би се притеснила, ако любимият ѝ мъж се появи на срещата им с тениска, на която има огромна щампа в крещящи цветове и декорации от брокат, пайети и/или мъниста!

Намачкани дрехи

Жените не обичат мърльовците, които не се сещат да си изгладят дрехите и ходят измачкани. Всеки, уважаващ себе си мъж, дори и да живее сам, трябва да умее да борави с ютията или поне да е наясно, къде се намира най-близкото химическо чистене.

Джапанки

Всички мъже, обути в джапанки, не изглеждат много добре. Съветваме мъжете да носят джапанки само в банята и на плажа.

Потник под ризата

Тази популярна грешка продължава да е актуална и до днес. Мъжете трябва да разберат, че ако им е студено само по риза, могат да облекат под нея тънка фланелка с V-образно деколте, но не и потник!

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Do Avtora преди 9 години
Avtoryt na statiqta moje da otvori saitovete na nai-golemite modni marki i da VIDI KAK SE NOSQT POTNICI S RIZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11
0
 
4
 
! Отговори
някой преди 9 години
до 12 - На Теда не и е ясно, че потникът не се слага за да топли - "Ако ви е студено само по риза".
10
0
 
14
 
! Отговори
Факт преди 9 години
Тениска под риза е голяма простотия, донякъде и риза на голо. Под ризата задължително се слага потник. Не знам кой в измъдрил, че под риза не се слагало потник!?
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С по-голямата част от статията съм съгласен, с изключение на тази нечовешка глупост за потника. Значи потника не се носил под риза, ами под какво се носи? Под тениска ли? Хайде стига простотии.
8
0
 
7
 
! Отговори
Джани Версачето преди 9 години
Бялото чорапче се комбинира много ефектно джапанка.Черният потник е само за официални събития.
7
1
 
5
 
! Отговори
До финансовия чалгар преди 9 години
Абе човек, не са ли ти казали, че в нашата азбука има буква "Я"??
6
2
 
6
 
! Отговори
Teo преди 9 години
на менделеевата таблица под формата на билки и лекарства да и със свободно дишащи крака. И с риск да се наложи да се извиня на колегите на работа го правя. Съгласен съм с много от точките, но не съм съгласен със сентенцията "от студ ***, гъзар бъди". А и когато си мъж на място жената до теб ще те разбере!
5
5
 
8
 
! Отговори
Teo преди 9 години
За доста от нещата съм съгласен, но ще ме извините относно потника с ризата. Първо - НИКОГА не нося прозрачни ризи през зимата, и потника ми идва много по-намясто от тениска с бод деколте. Чорапи със сандали - тук съм съгласен напълно, но ТОЧНО тази седмица ми се налага да го правя по изключение. Когато те нападнат неприятните демони, гризещи краката ти - имам в предвид гъбички, които не само те карат да чувстваш сърбеж, ами те и разраняват, просто си принуден освен да използваш всичкият арсенал
4
5
 
27
 
! Отговори
Див Селянин преди 9 години
Дреме ми на катъра, модата е само средство за продажби и само балъците се връзват на тия измишльотини. Важното е *** да е корав и портфейла да е дебел .... другото ще го преглътнат жените.
3
11
 
12
 
! Отговори
жена преди 9 години
На мен мъж с потник под ризата не ме бърка. Даже на някои по-мускулести мъже им отива през лятото само по потник. Виж джапанките са си селска история...
2
9
 
14
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
Колко съм по рошав и смачкан толкова повече ми се меткат ?По цело лето си годим с джапанките и нОктИте ...аме ей на просто съм си финансов красавец а за другото са слепи !
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи може да се носи анцуг на сватба и чорапи със сандали- защо ми се смееха като влизах в църквата тогава?? Вътре попа може да си пее, а на мен не ми дават да му щракам с пръсти- дескинизация!