Страховито ужасни и зловещо страшни

16 идеи за маскировка за Хелоуин
31 окт 2014 14:30,
44

Снимка: Imgur

На Хелоуин често дамите влизат в ролята на полицайки, медицински сестри, ученички. Други пък се правят на тривиалните вещици, вампири и дяволици за целите на някое тематично парти. Оказа се, че по света набира популронст дори и това да се маскираш с предпазен костюм срещу ебола.

От Bored Panda обаче са направили компилация от предложенията за най-страховитите маскировки за празника. Защото това е и целта му. Според поверието човек трябва да изглежда максимално страшен, за да изплаши злите духове, които се вярва, че излизат в нощта на Вси Светии.

Вижте в галерията най-страховитите предложения за грим за Хелоуин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
0
 
! Отговори
Защо? преди 9 години
Добре, нека се"гонят" злите сили и духовете, но защо е този култ към грозното, страшното, защо се насажда ужас у малките деца, какво точно искаме да постигнем? Защо не се маскират децата и възрастните с пъстри, весели костюми и пак да плашат злите сили? По подобен начин и детските филмчета показват грозни, ужасни герои. Защо малките трябва да свикват с подобни гледки? И защо по-често не им показваме красиви, добри неща ?
32
2
 
0
 
! Отговори
Edi преди 9 години
Хм, пишман православни... Кога празнувате Коледа- на 25 декември или на 6 януари? ;)
31
3
 
3
 
! Отговори
Васил Василев преди 9 години
Този сатанински "празник" трябва да се забрани във всички православни народи,включително и България! Какви са тези глупави родители да пускат децата си и да празнуват този скверен празник! Децата несъзнателно се покланят на дявола;та те отиват доброволно на погибел!
30
3
 
4
 
! Отговори
Стига злоба, бе! преди 9 години
От толкова омраза ще си докарате някой рак, спрете се малко!Нека да се забавляват децата с празника, ако ще и ескимоски да е, няма как само чалга.
29
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хелоуин - агресивен сатанизъм, чиято главна цел са децата. ПП Кукерството е сбор от езически магически ритуали и на практика също е сатанизъм.
28
4
 
2
 
! Отговори
Ясенчо преди 9 години
Не чествам чужд празник просто използвам възможността да се забавлявам на който не му харесва да ми обърне носа ,точно няма да ми трябва костюм.
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз не мога да разбера как си затварят очите за нашите кукери, че плашат децата, а се хванаха с "чуждия Хелоуин" дето е същото. Само дето западняците като по-богати са имали пищни костюми, а нашите навличат овча кожа със звънци да плащат духовете...Дребнаво лицемерие.
26
4
 
3
 
! Отговори
фсб преди 9 години
тоя па щял носа да обърне, къде си бе ***, горките ти деца, ше гледат отстрани значи как другите деца се забавляват и събиракт бонбонки
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що за глупост да вярваш, че злите духове ще се изплашат от нещо, което прилича на тях?
24
5
 
1
 
! Отговори
до 31 преди 9 години
Ясно ми е ,че по форумите сте много силни ,а на улицата мишоци.
23
1
 
7
 
! Отговори
Ясенчо преди 9 години
Не виждате ,че майчиния език на над 50% от първолаците не е Български под носа ни обраха КТБ ,че и цялата Държава.Хелоин им пречил!
22
3
 
3
 
! Отговори
до 28 Я-асенчо преди 9 години
Ти ела ми се покажи в такъв вид да ми стряскаш децата и ще ти обърна носа с дупките нагоре...
21
3
 
4
 
! Отговори
до 27 преди 9 години
Мен са ме учили на уважение и да не мразя.Какво ти пречи на теб празника?Байрам ли е по добре да празнуваш?
20
3
 
3
 
! Отговори
фсб преди 9 години
освен това маските са за да се плашат злите духове, нещо като нашите кукери, така че не виждам какъв ви е проблема... който иска да не празнува
19
6
 
3
 
! Отговори
фсб преди 9 години
какво ви пречи празника бе хейтърчета?! Който иска да го празнува, който не иска, да не го, на мен пък ми е забавно, освен това е още един повод да се повеселим.... По-добре без делници, от колкото без празници, както се казва :)
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ясенчо, Ясенчо, едно дете както го научиш, така си тръгва напред и такъв човек става. Явно при тебе не са възпитали уважение към православието и християнските ценности, затова разсъждаваш по този начин. Първите седем години са важни.
17
7
 
2
 
! Отговори
Ясенчо преди 9 години
Децата се радват много на празника това е важно !Кой каквото иска това ще празнува празноглавци.
16
1
 
5
 
! Отговори
мъртвешки маски преди 9 години
Перверзно е да караш веселите дечица да спрат да си играят с куклите и с играчките и да си слагат мъртвешки маски!
15
7
 
3
 
! Отговори
до 19 преди 9 години
Точно това е смешното - Борис като погърчва българите (приемаме не само религия и писменост, но и цялата византийска държавност и култура), старите българи били против да се заменят "изконните български ценности" с византийски/евро/гей/ценности. Българите били брадати мъжкари, византийците се бръснели и парфюмирали, четяли книги, нослели кръстове - въобще "еврогейщина" отвсякъде, но реформата успяла!Сега се повтаря същото с ЕС влиянието.И резултатът ще бъде същият.
14
4
 
1
 
! Отговори
Хей,лойен преди 9 години
Подзаглавието е сгрешено - да се чете : 16 идеи за демострация на това колко безмозъчно-копиращи скучаещи екземпляри сте , само и само да си разнообразите скуката , с пробутваните от т. нар. медии простотии ,чиято цел (и на кукловодите) е безкрайно ясна !НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО !