Германец си направил атомно скривалище поради страх от Русия

Той складирал оръжеен арсенал и големи хранителни запаси
Обновена: 22 ное 2014 16:47 | 22 ное 2014 16:46, Елка Василева
48
Германец си направил атомно скривалище поради страх от Русия
Снимка: архив, Reuters

Германската полиция съобщи, че е арестувала мъж, който си направил атомно скривалище, защото се страхувал от евентуално руско нападение, предаде Франс прес.

59-годишният електротехник от град Келхайм, в южната провинция Бавария, превърнал мазето на къщата си в бункер, където складирал истински оръжеен арсенал и големи хранителни запаси. Полицията конфискувала две автоматични стрелкови оръжия, 80 пушки, 60 пистолета, около 20 000 муниции и 40 килограма взривни материали.

Мъжът направил скривалището съвсем сам. Той не проявява признаци на психически отклонения, нито има екстремистки профил.

Полицията действала по сигнал. Мъжът е задържан за незаконно притежаване на оръжия и нарушаване на закона за експлозивите.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
4
 
! Отговори
До 42 преди 9 години
Единствената държава, нападала с ядрено оръжие друга държава, е САЩ. Има сведения, че го е правила и след 1945г. Така че не дрънкай глупости!
37
9
 
2
 
! Отговори
Берлин преди 9 години
Параноиик с ядрени бомби си е опасничко. Раша и Северна Къриа са единствените държави, притежаващи атомно оръжие, които има шанс да го изстрелят напосоки. :/
36
1
 
8
 
! Отговори
Безпартиен преди 9 години
Абе, каквото и да разправят германците.... тайно си припяват май май Deutschland,Deutschland uber ales....
35
2
 
2
 
! Отговори
ДО 26 преди 9 години
Ако си им ял попарата на такива "човечета" и теб ще те тресат такива комплекси,бъди сигурен!И така ще вибрираш от шубе,че вибрационката не ти мърда!
34
2
 
5
 
! Отговори
ктт преди 9 години
До факт- малко по друго е-Де Гол запитва Брежнев дали има такава ракета насочена срещу Париж-разбира се там е централата на НАТО-отговаря Брежнев.А фактът е че Де Гол веднага вади Франция от НАТО и централата отива в Брюксел
33
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за необразованите ***, това са хора които се потготвят за "гибелния" ден (doomsday preppers).пълно е с тях и има предавания по Discovery Channel. между другото те ще оцелеят ако стане нещо такова ...
32
0
 
2
 
! Отговори
аре ве преди 9 години
ахахахааххаххахахаххахахаха
31
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахах русофилите получиха душебен оргазъм и ръсят бисери на поразия. Докато ръсите си прърдите от глад, точно като "братушките" ви, дето не ви бръснат за слива.
30
3
 
17
 
! Отговори
1933- 1945 г. преди 9 години
12 години, забележете- само 12 години бяха нужни на Третия Райх и Адолф Хитлер да създадат ненадминати и до ден днешен свръхтехнологии, с които днес две " велики " държави си го мерят ! Този германец е направил бункера си не от страх, а да воюва !!! Освен храна, се е запасил и с оръжие !!!
29
9
 
9
 
! Отговори
Русофил преди 9 години
От руснака по-страшен няма !
28
1
 
7
 
! Отговори
факти-продължение преди 9 години
Три месеца след това Франция излиза от НАТО и затова сега щаб квартирата на НАТО е в Брюксел.Преди това е била в Париж.
27
3
 
23
 
! Отговори
факт преди 9 години
Действителен случай-през 1966-та година президентът на Франция Шарл де Гол отива на посещение в СССР и Брежнев го води на полигон откъдето изстрелват СС-18-по известна на запад като Черният Сатана.Ракетата излетяла и де Гол попитал Брежнев каква е тая ракета.Брежнев отговорил,че може да носи 100 мегатонна термоядрена бойна глава и една такава е достатъчна за цяла Франция.Успокоил французина,че точно тая не отива във Франция.Страхът на запада от Русия не е мит,а реалност.Ужасна реалност!
26
5
 
20
 
! Отговори
:) преди 9 години
Тоя знае, че яхнат ли рашките танковете, рано или късно стигат до Берлин. Прав си е човекът да се страхува :) По-умен е от 99% от западните политици, които насила си просят боя.
25
12
 
6
 
! Отговори
Иво преди 9 години
26, много хора в Източна Украйна и Крим усетиха колко страшен може да е бутуша на руския войник! Много хора там загинаха или си загубиха цялата собственост и бяха принудени да избягат!Това не са комплекси, а реалност!
24
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Една интересна история.Когато емигрирах в Канада започнах да уча в университета за да изравня образованието си.Работех по нощите за да имам средства. По руските ресторанти срещнах един около 50 годишенруснак, сервитьор около 1.50 м висок. Единствената работа, която искаше да върши бе сервитьор на социалка. Като войник бе служил в окупационния корпус в Германия.Всеки път като виждах това човече се смеех на бат Арни, който в реч каза, че като дете ималстрах от Руските войници.Германците берат големи комплекси от Русия.
23
2
 
17
 
! Отговори
До Серафим преди 9 години
Само дето серафимчо - москвето е било чисто ново и не беше толкова зле като технология тогава, а ти караш тройка от 93 г. и си мислиш, че имаш кола.
22
1
 
18
 
! Отговори
Елке преди 9 години
Пак ти платиха 50 цента да публикуваш някакво соросоидно л айно. Рабирам, че външният ти вид те озлобява, но ние не сме длъжни да търпим твоите вътрешни терзания подкрепени от малко зелена шума.
21
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Западняците са психичноболни нещастници, които преживяват ден за ден, само благодарението на поглъщане на огромни количества антидепресанти, транквиланти и барбитурати.Прогнили и мъртви отвътре.
20
0
 
25
 
! Отговори
ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО преди 9 години
Това не е учудващо ,като се има в предвид че немските медии изцяло се контролират от САЩ и имаше едно проучване ,че немската преса е с най много русофобски материяли и освен това западняците са тотално зомбирани и лесни за манипулиране от медиите . превърнали хората в коне с капаци .
19
3
 
15
 
! Отговори
Христов преди 9 години
Ха ха ,страхът е голяма работа.Още помнят 1945 година.Руски ботуш дето мине,забравяне няма.