82-годишна британска баба засрамва Дядо Коледа

Тя успява да купи подарък и картичка за всичките си 80 внуци
18 дек 2014 19:00,
8
82-годишна британска баба засрамва Дядо Коледа
Снимка: Архив Reuters

Забравете Дядо Коледа - британска супербаба купува индивидуални коледни подаръци и надписва поздравителни картички за 80 внучета, пише в. "Дейли експрес".

Коледа е най-натовареното време от годината за Мери Сколи. Въпреки че е на 82 години, бабата праща картички на всичките си внучета и ходи по магазините, за да им избере индивидуални подаръци. За да се справи с тежката задача обаче баба Мери пазарува още от ноември.

Мери Сколи има 10 деца от брака с първия си съпруг Джим, починал преди 20 години, 33 внучета, 44 правнучета и три праправнучета. Семейството й ще се увеличи с още четири бебета догодина.

Баба Мери, която живее с втория си съпруг Реймънд в Шефилд, се радва на редовни посещения от близките си, които живеят в града и страната. И макар все още да подготвя коледните изненади за внучетата си, супербабата вече е получила своя подарък за Коледа - семейна сбирка, на която са присъствали над 100 членове на фамилията, в това число и такива, които живеят в чужбина.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В света има вече повече от 7 милиарда човека. Изяждаме усилено ресурсите на планетата. Такива трябва да ги кастрират своевременно!
6
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бах мааму, на 82 години с 80 внуци! Още на първите 10 ще съм забравил имената на следващите.
5
0
 
14
 
! Отговори
До 4 преди 9 години
Дедо попе,Прав си. Там има доста жени, които имат вече внуци, но все още раждат. Повечето от тях, около 60-год.възраст, вече имат по няколко правнучета. Доживеят ли над 70 г. - праправнуци!Но подаръци по празниците тези деца получават не от бабите и прабабите си, а от дарители - нали повечето от тях са по социалните домове.Целогодишно пък получават подаръци от джоба на данъкоплатеца - храна, дрехи, подслон, безплатно ток и вода и т.н., независимо дали са в соц. дом или са при родителите си:(
4
5
 
9
 
! Отговори
поп Грую преди 9 години
В Столипиново такива баби с лопата да ги ринеш
3
0
 
22
 
! Отговори
:) преди 9 години
Браво, бабче!
2
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да е жива и здрава възрастната дама много години и да се радва на още праправнуци! Но ми е тъжно за българските баби и дядовци, които с безкрайна радост и любов биха направили същия жест към своите внуци,стига да не беше мизерията,в която живеем всички
1
8
 
18
 
! Отговори
Българска баба преди 9 години
Въпросната британска баба дали получава пенсия като моята - 170 лв ??И ,ако получава толкова,колкото и аз, какво е купила на 80-те си внуци за 2.50 лв на всеки ?? Това е 1 британски паунд като стойност. Та за 80-те внуци британската баба сигурно е купила по един бонбон,явно. И в България това ще направя за 2-те си внучки ,ще им купя по един бонбон,та може и мен да ме споменат в Дир-а.