Дядо Коледа обикаля с велосипед 6 български града

Маршрутът на добрия старец е изненада
4
Дядо Коледа обикаля с велосипед 6 български града
Снимка: архив, БулФото

Дядо Коледа ще обиколи днес с велосипед шест български града. Инициативата "Коледа на колела" се провежда за осма поредна година. В София събитието започва в 11 часа от площад "Света Неделя".

Тази година Дядо Коледа ще обиколи с колело София, Варна, Русе, Шумен, Разград и Бургас, разказва Радост Петрова от сдружение "Велоеволюция" пред БНР.

Това, което можем да предложим, е една много приятна разходка с колело. Всички облечени като коледната свита на добрия старец, ще обиколим улиците и ще поздравяваме хората с късметчета и дрънчене на коледните звънчета, обясни тя.

В "Коледата на колела" може да се включите и без велосипед.

Тези, които са, например, хора с деца, могат да дойдат при нас и да видят Дядо Коледа на живо. Маршрутът е изненада, тъй като искаме Дядо Коледа да се появява изненадващо и учудващо за всички дечица, които той може да срещне по пътя си, заяви Петрова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Дядо Коледа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Алов преди 9 години
Сигането ще му изпразнят торбътъ . Па ако го барне Боко ще си я пресипе в неговата.
1
0
 
2
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Добри намерения с лош край.Ще му откраднат колелото.После ще се сбие с тези-ГОЛЕМИТЕ ПРЕТЕНЦИИ в живота и накрая Дядо с брада ще рече-ЩО НЕ ВИ ТАКОВАМ МАМАТА...ще хвърли сукманчето и предполагам след нова година към 15 януари ще емигрира.Все пак тук сме БГ и без моята подготовка вие РАЗБИРАЧИТЕ освен да ми правите смях с личните си драми за друго тази страна невижда смисъл от вас.Който слуша-чете и води записки спрямо бате Боре той е на 6 в България и никога няма да емигрираФакт-Наздраве