Това се казва пълна къща - с цели 34 деца!

Джийн и Пол Бригс са осиновили 29 малчугани, сред тях и 2 българчета
Обновена: 21 дек 2014 21:54 | 21 дек 2014 21:54,
24
Това се казва пълна къща - с цели 34 деца!
Част от голямото семейство Бригс Снимка: adoption.com

Американското семейство Джийн и Пол Бригс, което има 34 деца, повечето от които осиновени, в това число и българчета, планира осиновяване на още две деца от Гана, пише Би Би Си.

В продължение на 29 години двойката от Западна Вирджиния е осиновила 29 деца. Тя има и 5 биологични деца. Щедрото семейство живее в къща в град Фолинг Уотърс, в американския щат Западна Вирджиния. Осиновените от американската двойка деца днес са на възраст от 4 до 31 години. Българчетата, които живеят в дома на семейството, са Грейси и Андрю - на 11 и 10 години.

Семейството е осиновявало основно деца от Русия - 6 деца, от Украйна - 10, и от Гана -- 10 деца. Сред осиновените има изоставени деца, деца с аутизъм, деца, преживели ракови заболявания.

Къщата, в която живее семейство Бригс, днес е два пъти по-голяма от първоначалните й размери, тъй като заради осиновяванията е била разширена. В нея има 9 спални и 2 басейна. Освен че живеят там, децата също така учат там, като тяхната учителка е самата им осиновителка Джийн.

Сред децата някои са с по-драматични истории. Като пример семейството посочва 10-годишния Андрю от България. Той е сляп и е имал мозъчна травма. Когато семейство Бригс го видяло за първи път, Андрю бил на 5 годинки и тежал едва 7,5 килограма.

От слабост дори не можел да изправя главата си, но след няколко месеца в дома на осиновителите си той ходел вече около къщата. Сега семейството е подало документи за осиновяване на две бебета от Гана, захвърлени в гората.

Джийн и Пол Бригс се запознали, когато Джийн била на 14 години. Тогава тя работела след училище като бавачка и поканила Пол да я придружава, за да види дали той се държи добре с децата. Когато той изкарал този своеобразен тест, Джийн решила да се омъжи за него и този месец двойката празнува 38 години брак. Семейството признава, че не е обикновено, и кани всеки, който иска, да им дойде на гости.

Сайтът "Ню Йорк дейли нюз" допълва, че Пол Бригс има добре платена работа, в която се предлага и добра медицинска застраховка за семейството. Компанията, в която работи Пол, освен това предлагала и по 10 000 долара на служителите, осиновили дете.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
s преди 9 години
Леле каква история.... това трябва да се филмира, може вече да има интерес и да го правят - ще се получи невероятен филм по действителен случай! Критиката е абсолютно безпредметна! Родителите заслужават само овации!
11
1
 
7
 
! Отговори
художника преди 9 години
В България Отец ИВАН е 100 пъти пред тия американци.Отец ИВАН НЕ взима висока заплата, няма застраховка, няма собствена къща, но има сърце и душа.За него пишете, к`во ме занимавате с нек`ви Хамериканци!!!
10
1
 
12
 
! Отговори
bolka преди 9 години
Не мисля, че решението на семейството заслужава критики.Това са деца сираци и вместо да бъдат в разните домове, това семейство е решило да ги отглежда в техния си дом..И естествено, в много по-добра среда и с по-добри грижи за тях.Това реално си е един частен добре поддържан дом за сираци, но децата растат с чувството, че са семейство и това е една немалка радост и сигурност за тях.Браво за идеята на тези родители! Не е лесен всекидневния им живот с толкова много деца и проблеми.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименА ти знаеш ли как живеят децата в бг институциите? Всякакви хора има, винаги ще има и изключения, но знаеш ли, че в САЩ, както и в много дурги държави, соц. институции проверяват в какви условия живее детето ти, дал има отделна стая. Хляди осиновени деца в САЩ живеят добре, подобно на българчето което са осиновили и за което прочете какво е написано. Знаеш ли, че Англия е 50 млн. и нямат домове за изоставени деца. Дано един ден и БГ да няма.
8
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много от осиновителите в САЩ впоследствие се оказват педофили, садисти или серийни убийци. Или и трите. В най-добрия случай са сектанти, а повече от сигурно е, че ще хранят децата нездравословно и ще отгледат уродливи дебелаци с високо(без покритие) самочувствие.
7
3
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
imam kom6ia koito otide v Rusia i se ojeni tam i s trista zora osinovixa 2 deca za6toto ne mojexa da imat ma zakonite sa mnogo strogi tam toi vika iskaxme da vzemem samo ednoto no bqxa brat4e i sestri4e i kazaxa ili dvete ili ne,i zadaljitelno iskaxa da sme ruski grajdani takav bil zakona a v statiqta se kazva drugo 6e osinovili 6 rusna4eta kak stava taq otkradnali li sa gi 6tom zakona ne pozvolqva da osinovqvat 4ujdi grajdani
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо пак 29,защо не 24,26,31?
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поне са дали шанс на 29 нещастничета - да живеят в уредена държава, която е в състояние да им предложи много възможности за развитие.Иначе, не ми е ясно как ще успеят да ги възпитат, вероятно разчитат на забавачка и после на училището. Само с една еднократна помощ от 10 000 долара дете трудно ще отгледат, сигурно има други солидни бонуси за всяко дете от многодетно семейство.
4
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До сичкото school busЗа малко да се просълзя.50 деца х 10 бона = 500к u$.Ще падне забава като дъртите опънат петелата.Отрочетата ще се разбият от съдебни дела кои да допипа парата.Дори и на *** им е ясно.С такава бройка деца родителите им нямат време дори да си говорят с тях.Дори по 5 минути.Явно че всичко е за малките зелени хартийки.---------Имаш ли изобщо представа колко струва в Америка да издържаш 34 деца ?Едва ли имат и $1000 спестени , ама сте ми умнички и анализатори големи :)
3
6
 
37
 
! Отговори
svedust преди 9 години
Хора вие въобще нормални ли сте?!!? Тези деца, ако бяха останали в България, щяха да живеят в нечовешки и ужасни условия!!!!!!! Домовете за изоставени деца са ужасни в България, места, където работят безчувствени, гадни и извратени хора в 90% от случаите, а децата, също в 90% от случаите, за съжаление, имат сериозни увреждания!Апропо, въпросният Андрю е третия от дясно на ляво си синята блуза и не е ***! Пожелавам успех на децата и на семейството!
2
6
 
5
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
и какво сега? това хубаво ли е или лошо? има хора дето се татуират.....има такива дето осиновяват.... има и такива дето се татуират и осиновяват... има хора дето се хвърлят под влака..., а има и откачени по цялата глава...и какво?
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не разбрах, на колко години е била Джийн, когато са се оженили. Била е на 14 и го е подложила на своеобразен тест (отношението му към децата) - още тогава ли го е набелязала за свой съпруг? И след колко време са създали семейство?