Годината в снимки: Март

Дъх на пролет, варненски пеликан и красиви животни
22 дек 2014 21:05, Красимир Ангелов
5

Германският канцлер Ангела Меркел се смее, докато разговаря с финландския президент Саули Нийнистьо по време на извънредната среща на върха в Хага. Общо 35 страни се ангажираха да прилагат по-стриктни международни стандарти в областта на ядрената сигурност. Снимка: БТА

По традиция всеки работен ден през отминаващата 2014 година Dnes.bg правеше за вас подбор на най-впечатляващите снимки от България и света в рубриката "Денят в снимки".

От 20 декември до края на годината всеки ден ви представяме подбор на най-интригуващите снимки от годината – месец по месец.

И след като в събота ви показахме най-интересните снимки през януари, а вчера - тези за февруари, сега е ред да се насладим и на снимките за март. А ако сте пропуснали, най-хубавите снимки от миналите години може да си припомните тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Годината в снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Точко и Точица IIIгр преди 9 години
Ние си харесваме баба Меркел,тя е като баба Хола и е много приятна и весела отблизо.Имаме ли си баба Меркел, не ни трябва Дядо Мраз и дори без др дядовци можем да минем.Затова изпращаме до нея нашите новогодишни желания : Бабо Меркел,ние също сме старателни, възпитани и прилежни като твойте пуританчета и искаме да преуспеем като твойте протестантчета.Затова не ни зачерквай от списъка на верните приятели,дори предани в аванс умеем да бъдем, докато все още се надяваме на вашата подкрепа и вярваме
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 2Да, прилича на тази от снимката "Не ме снимаи, бе!"
2
7
 
2
 
! Отговори
Меркел преди 9 години
Гаджето на 1 стр е убийствено готино.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гаджето на 5 стр е убийствено готино.