Скъпа, тъмно е! Пусни сутиена да свети

Австралийска фирма пуска специално светещо в тъмното бельо
Обновена: 22 дек 2014 17:00 | 22 дек 2014 17:00, Красимир Ангелов
10
Скъпа, тъмно е! Пусни сутиена да свети
Снимка: Reuters

Австралийска фирма пуска специално светещо в тъмното бельо, което да сложи край на всякаква дезориентация, съобщава британският "Дейли мейл".

Чувственото бельо свети в тъмното във флуоресцентно зелено. Така жената никога не остава невидима в тъмното и партньорът й винаги може да намери закопчалката на сутиена, твърдят изобретателите.

Фирмата производител гарантира "видим лукс, чувственост и показност" на асортимента си. Тя е използвала само най-фина италианска коприна за идеална мекота и изящество. Светещи са само елементи, които правят деликатен контур.

За новата линия те са използвали опита на италиански експерт по текстила. На светло бельото обаче изглежда съвсем нормално.

Цените започват от 65 долара за прашки и стигат до 180 за комплект.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: бельо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хубавата цица и в тъмното ще я намериш
5
0
 
7
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Бабата го чете и вика-мажо бе да си зема един такав та да *** виждаш най-после тъмното бе пък кат видя,че ич я не слушам отиде на фесбукат да аресва на ред сичко де що види.Ееее младост и пак младост бе,то тогаз яз съм виждал сутиен и *** само кога жената ги опере и просне на въжето инак се без тех си лягаше и в тъмното двамцата гледахме по нещо да хванем та валат да не останем ама мина време,помъдрехме и сега сас щурутий ич са не зафащаме-айде младите да са мъчат-ний веке са намъчихме...
4
1
 
18
 
! Отговори
Ц*цоман преди 9 години
Нито един ли няма да каже "Евала" на този красив чифт ц*ци?!?
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"и партньорът й винаги може да намери закопчалката на сутиена, твърдят изобретателите."Е, мисля че поредните умни учени сложиха край на редица проблеми на човечеството. Да не забравят да монтират и огледало, че мъжът и да вижда какво прави, след като набара откупчалката на сутиена.Ествствено пракитака е друго решение на този проблем, но явно учените изхождат от собствения си сексуален опит.
2
3
 
3
 
! Отговори
... преди 9 години
Голямо откритиеса направили....Съществуват от мноооооооооооого време и съм виждала на доста по-ниски цени...
1
3
 
11
 
! Отговори
:( преди 9 години
180 долара за комплект! Та аз работя за по-малко на месец....